Ήθελε τους αγρότες μόνο για κομπάρσους με τις μπάλες σανό!

Must Read

Ακούστε το άρθρο

«Σκαλώσαμε» με την ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο λόγος δεν βρίσκεται τόσο στην γνώμη που διατύπωσε για τους φοιτητές που προβαίνουν σε καταλήψεις στα πανεπιστήμια, παρομοιάζοντάς τους με ληστές μπακάλικου. Υποθέτω ότι ο κύριος Πρωθυπουργός δεν έχει μπεί ποτέ σε μπακαλικάκι, για να γνωρίζει ότι είναι σαν να ληστεύεις τα κέρματα από παγκάρι…

 

Εκείνο που μου προκάλεσε εξαιρετική εντύπωση είναι η αναφορά του στην τροπολογία για την ενίσχυση των αγροτών, καθώς την «πασπάλισε» με την παρατήρηση ότι δεν του αρέσει να λένε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα των αγροτών!

Φρονώ πως ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να έχει κάνει αυτή την διάκριση εγκαίρως, δηλαδή προτού καθίσει σε μπάλες από σανό, για να δώσει διάλεξη σε αγρότες του κάμπου, ή προτού σκάσει μπροστά του από το χωράφι ο ένθερμος καβαλάρης του Τυρνάβου.

 

Τώρα αναγκάζεται να εξηγήσει στους παραγωγούς ότι δεν θα γίνουν γκαρσόνια ή γκαστερμπάιντερ στην Γερμανία. Είναι κι αυτό το 48 τακατό που έβγαλαν για την ΝΔ οι κάλπες των αγροτών!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This