Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Προσοχή! Απάτη με χορήγηση δανείων στο όνομα του Σταϊκούρα

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης! Επιτήδειοι χρησιμοποιούσαν το όνομά του για χορήγηση δανείων και χρηματοδοτήσεις.

Ο κ. Σταϊκούρας ενημέρωσε σχετικά τις αρμόδιες αρχές αλλά και τους πολίτες μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter:

«Με αφορμή σημερινές καταγγελίες πολιτών, που έλαβαν e-mail από πρόσωπο με τη φερόμενη επωνυμία “Patricia Grelet (Finance Plus)”, ενημερώνω, και εφιστώ την προσοχή σας, ότι δεν έχω ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με το εν λόγω πρόσωπο ή εταιρεία, ούτε με τυχόν άλλο που σχετίζεται με την παροχή δανείων.

Τονίζω επίσης ότι, όπως διευκρίνισα την περασμένη Παρασκευή, δεν σχετίζομαι κατ’ ουδένα τρόπο με ιστοσελίδες και διαφημίσεις για παροχή χρηματοδότησης».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ