Πολάκης προς Παπαχρήστο: «Στα ώπα-ώπα σας έχει ο Στουρνάρας για να έχετε λυσσάξει να τον λιβανίζετε»

Must Read

«Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια» (και συγκεκριμένα από το 2017) δηλαδή ο πόλεμος Πολάκη-Παπαχρήστου και αυτή τη φορά η δικαστική διαμάχη του πρώην Υπουργού με τον κετρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα άναψε πάλι τα… αίματα.

Έτσι με αφορμή την δίκη που αναβλήθηκε και τα σχόλια του δημοσιογράφου ο Χανιώτης βουλευτής πέρασε «γενεές 14» τον Γιώργο Παπαχρήστου γράφοντας στο facebook:

Γιωργακη Παπαχρήστο ,(φωτό 1) παπαγαλάκι του σημιτισμού παλιότερα και τώρα λιβανιστήρι του Κυριακου, έγινες και σπατουλαριος του Στουρνάρα τώρα ;;;;(φωτό 2-3)
Βρε καραγκιοζάκο της δημοσιογραφιας, αν παρακολουθούσες αυτά που έγραψα (που τα παρακολουθείς,αλλά στο πάθος σου να γλύψεις τον τραπεζίτη τα διαστρέφεις όλα ) θα έβλεπες πως εγώ είχα ανακοινώσει δυο μερες πριν τη δίκη (φωτό 4) πως το δικαστήριο θα αναβληθεί γιατί ο Δικηγορος μου νοσηλεύτηκε με πνευμονία στο Βόλο (από κει κατάγεται και πήγε για Σαββατοκύριακο) και πήρε εξιτήριο με αναρρωτική άδεια!!!

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!!

Νασαι εκεί κατσαντρακι της φακής να κάνεις ρεπορτάζ ,σε Περιμενω!!!
Αυτά από μενα ,τα άλλα από το δικηγόρο μου είναι κι αυτός «κακό παιδί» σαν και μενα…

ΥΓ Εκεί στο in.gr απ ότι βλέπω πρέπει να σας έχει στα ώπα -ώπα ο Στουρνάρας για να εχετε λυσσάξει να τον λιβανίζετε μια ο Κανέλης (ανώνυμα) ,μια ο τσαρλατανακος του «αριστερισμού» ο Χαραλαμπόπουλος ,μια εσυ πεκινουά του Σημιτομητσοτακισμου…

Γαυγίστε παρέα ,ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ και οι τρεις μαζί δεν φτιάχνετε μια τρίχα…κατσαρή…

Δείτε την «ανταλλαγή» των αναρτήσεων

 

Και ο «πόλεμος» συνεχίζεται! 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This