Η πραγματικότητα διαφωνεί με τον κ. Γεραπετρίτη για τις ΜΕΘ

Must Read

Η ανεκδιήγητη δήλωση του υπουργού επικρατείας ότι όσο αυξάνεται ο αριθμός ΜΕΘ, αυξάνεται και ο αριθμός των θανάτων, κανονικά δεν θα έπρεπε να επιδέχεται σχολίου.

Όπως πολλές άλλες παρόμοιες δηλώσεις του κυρίου Γεραπετρίτη. Επειδή όμως όποιος μιλάει για ανθρώπινες ζωές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στα λόγια του και επειδή η προπαγάνδα έχει και ένα όριο, αυτό της ύβρεως, ας δούμε το παράδειγμα της Γερμανίας, που τόσο πολύ αγαπά η κυβέρνηση.

https://twitter.com/jeronymoboss/status/1331133643952168960?s=21

Η Γερμανία λοιπόν όταν εδώ πανηγυρίζαμε για τον χαμηλό αριθμό κρουσμάτων και θανάτων, έδωσε εντολή να διπλασιαστούν οι ΜΕΘ στην χώρα. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάρτιο ο υπουργός Οικονομικών, Όλαφ Σολτς, ανακοίνωσε ότι αποφασίστηκε να διπλασιαστεί ο αριθμός των κρεβατιών στις μονάδες εντατικής θεραπείας της Γερμανίας.

Ας δούμε λοιπόν την εικόνα της τελευταίας εβδομάδας, σε νεκρούς ανά εκατομμύριο από κορονοϊό. Σε Ελλάδα και Γερμανία.

Δυστυχώς, ο αριθμός στην Ελλάδα είναι σχεδόν τριπλάσιος από αυτόν στην Γερμανία. Η οποία έγκαιρα αποφάσισε να διπλασιάσει τις ΜΕΘ, και σήμερα έχει πάνω από 30.000 κρεβάτια.

Φαίνεται λοιπόν ότι η θεωρία του κυρίου Γεραπετρίτη δεν επιβεβαιώνεται από την φρικτή πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This