Πομπέο κατά Τουρκίας: «Εξαιτίας της δεν λειτουργεί ο μηχανισμός απεμπλοκής με την Ελλάδα»

Τώρα θυμήθηκε ο Πομπέο ότι η Τουρκία «υπονομεύει τη συνοχή του ΝΑΤΟ»;

Must Read

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο επέκρινε την Τουρκία ότι αντιτάχθηκε στις αρχές και τη λειτουργία του ΝΑΤΟ και υπονόμευσε τη συνοχή του, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης των Υπουργών Εξωτερικών την Τρίτη, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Στην τηλεδιάσκεψη, ο Πομπέο μίλησε για τις «προκλητικές» δραστηριότητες της Άγκυρας στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Λιβύη, τη Συρία και το Ναγκόρνο-Καραμπάχ, προσθέτοντας ότι η τουρκική απόκτηση του πυραυλικού συστήματος S-400 ήταν «δώρο στη Ρωσία» από σύμμαχο του ΝΑΤΟ ανέφεραν οι πηγές.

Είπε επίσης ότι ο στρατιωτικός «μηχανισμός απεμπλοκής» που συμφωνήθηκε με την Ελλάδα τον Οκτώβριο, δεν λειτουργεί εξαιτίας της Τουρκίας.

Βέβαια, θα ήταν ίσως πιο χρήσιμο αν τα έλεγε αυτά νωρίτερα και όχι τώρα που μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του από το State Department…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This