Γιάννα Αγγελοπούλου: «Μπουμπουλίνα» με Gucci και Hermès

Το οδοιπορικό της Γιάννας Αγγελοπούλου σε 35 πόλεις με παπούτσια των 400 ευρώ και τσάντα με τιμή εκκίνησης 10.000 ευρώ

Must Read

Σαρώνουν την ελληνική επαρχία 1.821 επώνυμες φίρμες, Gucci, Hermes, Hogan, Chanel και πένες Montegrappa… Τύφλα να ‘χει το «Μπάντεν-Μπάντεν» του δημοτικού συμβούλου μπροστά στις Hermés της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Η διαφορά τους είναι ότι ο Νικόλαος Μακρόπουλος από τον Δήμο Αθηναίων νοσταλγεί τα πλούτη του, ενώ η Γιάννα τα περιφέρει στις 35 πόλεις της χώρας που είχαν τη χαρά να υποδεχτούν την… αυτοκράτειρα!

Αυτό το μεγαλειώδες φωτογραφικό άλμπουμ του επετειακού οδοιπορικού της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» ξεφύλλισε το περιοδικό «Gala» (του «Πρώτου Θέματος»), στο οποίο η πρόεδρος εμφανίζεται να κάνει τον γύρο της χώρας με πολυτελές ντύσιμο που θα ζήλευε και ο Μακρόπουλος. Αρκεί να δει κανείς μόνο το ντύσιμό της για τη φωτογράφιση στην Αίγινα για να διαπιστώσει πως είναι ένας προϋπολογισμός πολλών πολλών ευρώ. Ο ναός της Αφαίας αναστέναξε κάτω από τα αθλητικά Hogan, κόστους 400 ευρώ και βάλε, της προέδρου.

«My Style Rocks»

Το συνολάκι Gucci που φορούσε εκεί η Γιάννα, αποτελούμενο από μπλούζα, σακάκι και παντελόνι, είναι ομολογουμένως υπερβολικός συνδυασμός, ακόμη κι αν διαγωνιζόταν στο «My Style Rocks». Θα έβρισκε τότε να της πει ο Λάκης Γαβαλάς ότι είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που μπορούν να συνδυαστούν όλα αυτά, ενώ σε κοινή θέα στα μπατζάκια αναγράφεται και ο επώνυμος οίκος. Λάθος που θα της κόστιζε την παραμονή της στο παιγνίδι…

Εκείνη όμως, απτόητη, το συνδύασε με λευκή τσάντα Hermès που έχει τιμή εκκίνησης τα 10.000 ευρώ και άνω, το ετήσιο εισόδημα μικρομεσαίου Ελληνα δηλαδή…
Τι κι αν ο κορονοϊός και οι επιπτώσεις του στους πολίτες σφραγίζουν καθημερινά τις ζωές τους, η Γιάννα Αγγελοπούλου περιοδεύει ακάθεκτη στις πόλεις που, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «διψούν για εκδηλώσεις»! Απορεί κανείς αν υπάρχει κάποια επαφή με την πραγματικότητα. Σίγουρα θα τρίζουν τα κόκαλα των ηρώων του ’21 με την «Μπουμπουλίνα των Chanel».

Χτένισμα και μακιγιάζ

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, εκτός από μια σειρά κοστουμιών που έχει ετοιμάσει και χρησιμοποιεί σε διαφορετικά φυσικά χρώματα στις περιοδείες (έτσι, για να μην κουράζεται το μάτι του επαρχιώτη), χρησιμοποιεί αφειδώς και τα υπερπολυτελή κομμάτια της ντουλάπας της. Αψογο μακιγιάζ και χτένισμα συνεισφέρουν στο αποτέλεσμα. Οταν επισκέφθηκε, αναφέρει το δημοσίευμα, τον σύλλογο «Μαυρομιχάλης», στην Αρεόπολη, έβγαλε την πένα της και έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών. Πρώτη φορά το… βιβλίο ένιωθε να το ακουμπά τέτοια πένα χιλιάδων ευρώ.

Στη δε Κάσο, όταν οι ντόπιοι την κέρασαν λιχουδιές του νησιού, η πρόεδρος, που ακολουθεί αυστηρό διαιτολόγιο, ίσα ίσα που τσίμπησε από τα ταπεινά ντολμαδάκια. Στα Χανιά, μετέπειτα, επισκέφθηκε το ιστορικό καφενείο Κήπος, όπου της αφιέρωσαν, λέει, μαντινάδα: «Μη στεναχωρεθείς ποτέ, αν κουζουλό σε πούνε, τα όνειρα των γνωστικών οι κουζουλοί τα ζούνε».

Εκείνη χαμογέλασε και είπε πως προτιμά να είναι ανάμεσα σε «κουζουλούς».
Απορία ψάλτου: Τυχαία της αφιέρωσαν οι Κρητικοί τη συγκεκριμένη μαντινάδα; Για καλό τής την είπαν; Δεν πτοείται, όμως, από αυτά η πρόεδρος! Κι αν για λίγο κλονιστεί, με μια Ντομ Περινιόν πάνε κάτω τα φαρμάκια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This