Ο Ηλίας Μόσιαλος «αδειάζει» τους πάντες: Ατυχέστατες οι δικαιολογίες που ακούστηκαν

Προτεραιότητα στον εμβολιασμό έχουν οι υγειονομικοί και οι ευπαθείς ομάδες

Must Read

Σφόδρα επικριτικός στον εμβολιασμό κατά προτεραιότητα κυβερνητικών παραγόντων εμφανίστηκε ο Ηλίας Μόσιαλος, «αδειάζοντας« τα στελέχη που έσπευσαν όχι μόνο να εμβολιαστούν, αλλά και να φωτογραφηθούν στα κοινωνικά δίκτυα.

Η χθεσινή, ηχηρή παρέμβαση του καθηγητή Πολιτικής της Υγείας του LSE, και εκπρόσωπου της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για την πανδημία κορωνοϊού, Ηλία Μόσιαλου, μέσω facebook, προκάλεσε ομολογουμένως αίσθηση, καθώς, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε «ατυχέστατες» τις δικαιολογίες που ακούστηκαν. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως αρκούσαν οι εμβολιασμοί της Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού, των πολιτικών αρχηγών και των κορυφαίων εκπροσώπων της ιατρικής επιστημονικής κοινότητας. ώστε να σταλεί το μήνυμα στους πολίτες ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Μάλιστα, ο Ηλίας Μόσιαλος επέκρινε τις δικαιολογίες που ακούστηκαν, όπως οτι «πολλοί επίσημοι και κυβερνητικοί παράγοντες είναι απαραίτητοι λόγω συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων», όπως έγραψε στην ανάρτησή του, επισημαίνοντας με νόημα πως πρωθυπουργοί και κορυφαίοι υπουργοί σε άλλες χώρες δεν εμβολιάστηκαν περιμένοντας να έρθει η σειρά τους.

«Και αναμφίβολα όταν η κυρία Μέρκελ και οι Πρωθυπουργοί της Δανίας, της Νορβηγίας και πολλών άλλων χωρών μπορούν να περιμένουν, τότε μπορούν να περιμένουν και αρκετοί στη χώρα μας που μάλλον θεωρούν ότι είναι αναντικατάστατοι», ανέφερε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητα στον εμβολιασμό έχουν οι υγειονομικοί και οι ευπαθείς ομάδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This