Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Ανακοίνωση – «φωτιά»: Υγειονομικός ρατσισμός οι προτάσεις Μητσοτάκη!

Προσλήψεις με αδιαφάνεια και προκηρύξεις με ρατσιστικό ύφος για πρόσληψη έκτακτου προσωπικού!

Σε προκύρηξη στον Δήμο Ηρακλείου, εμφανίστηκε ξαφνικά η προϋπόθεση οι υποψήφιοι «να μην έχουν χρόνια ή υποκείμενα νοσήματα και να μην ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ευάλωτες στον ιό του κορωνοϊού COVID-19».

Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές, αφού ακολούθησαν σκληρές ανακοινώσεις από την Εθνική Συνομοσπονδία των Συλλόγων Ασθενών Ελλάδος αλλά και από και σωματεία εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης στην Κρήτη. Η Συνομοσπονδία Συλλόγων Ασθενών κάνει λόγο για πολιτικά και ηθικά απαράδεκτη προϋπόθεση η οποία  παραβιάζει το ιατρικό απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα.

Mε τη σειρά της, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία καταγγέλλει τον αποκλεισμό ατόμων που έχουν χρόνια ή υποκείμενα νοσήματα, ή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ευάλωτες στον ιό του κορωνοϊού COVID-19 από προκηρύξεις Περιφερειών και Δήμων της χώρας.

Η καταγγελία αυτή επιβεβαιώνει πλήρως τις θέσεις της Ελληνικής Λύσης για τον «υγειονομικό ρατσισμό» που προκύπτει από ενέργειες όπως το «πιστοποιητικό εμβολιασμού» που προωθεί η κυβέρνηση με πρόσχημα την πανδημία.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΕΣΑμεΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ