Δευτέρα 17/5/2021

Ελληνική Λύση: «Η κυβέρνηση «εδέησε» να ασχοληθεί με την θηριώδη πράξη της δολοφονίας Καραϊβάζ»

«Παραπέμπει σε Κολομβία», λέει η Ελληνική Λύση

Με μια καυστική ανακοίνωση η Ελληνική Λύση σχολιάζει την καθυστερημένη αντίδραση της κυβέρνησης στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, την οποία χαρακτηρίζει «θηριώδη» και η οποία «παραπέμπει σε Κολομβία».

«Μετά από μία ολόκληρη ημέρα, έπειτα από ισχυρές διεθνείς παρεμβάσεις, από την πρόεδρο της Κομισιόν μέχρι την Αμερικανική Πρεσβεία, η κυβέρνηση «εδέησε» να ασχοληθεί με την θηριώδη πράξη της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ που παραπέμπει σε Κολομβία», αναφέρει χαρακτηριστικά το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΪΒΑΖ

Μετά από μία ολόκληρη ημέρα, έπειτα από ισχυρές διεθνείς παρεμβάσεις, από την πρόεδρο της Κομισιόν μέχρι την Αμερικανική Πρεσβεία, η κυβέρνηση «εδέησε» να ασχοληθεί με την θηριώδη πράξη της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ που παραπέμπει σε Κολομβία.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και ο Ελληνικός λαός απαιτεί να αποκαλυφθούν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και κάθε Έλληνα, δημοσιογράφου ή μη, ο οποίος δολοφονείται ή γίνεται απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ