Σάββατο 12/6/2021

Ικανοποίηση του Αλέξη Πατέλη από την επίσκεψη των ΛΟΑΤΚΙ στην προεδρία

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο διευθυντής του οικονομικού γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη μέλλον της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στο προεδρικό μέγαρο και την συνάντησή τους με την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου.

Επανήλθε έτσι στο γνωστό θέμα ενασχόλησης του, μετά το σύντομο διάλειμμα που έκανε παρεμβαίνοντας στην αξιολόγηση των διδακτορικών, ως ένδειξη βαθμού εργατικότητας. Τοποθέτηση που προκάλεσε φυσικά μεγάλες αντιδράσεις. Οπότε επανήλθε στα σίγουρα θέματα, τα οποία φαίνεται ότι τα γνωρίζει καλύτερα από τα ακαδημαϊκά.

Για τα οικονομικά ακόμα δεν έχει εκφραστεί. Αλλά όταν μιλούν τα έργα, τα λόγια περιττεύουν. Κάποια στιγμή ας ασχοληθεί ο κύριος Πατέλης και με το αντικείμενο του, γιατί επί των ημερών του, η ελληνική οικονομία καταγράφει τις πιο μαύρες ημέρες μεταπολεμικά.

Μήνυμα πάντως για την ημέρα έστειλε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δείχνοντας ότι η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία είναι απόλυτα συντονισμένες στην αντιμετώπιση της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας. Έννοιες φυσικά άγνωστες για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Έγραψε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ:

Η Ελλάδα του 21ου αιώνα υποδέχεται την Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, αγωνιζόμενη να εκλείψουν οι θλιβερές αιτίες που την καθιέρωσαν. Με οριζόντια νομοθετικά μέτρα στην εργασία και σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής. Με πρωτοβουλίες όπως η διαμόρφωση Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+. Αλλά και με συμπεριφορές που υπερβαίνουν στερεότυπα και προωθούν τη δημιουργική συνύπαρξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ