Τι δουλειά είχαν τρεις Έλληνες βουλευτές στο (ιδιωτικό) «γεύμα» του Τσαβούσογλου στη Θράκη;

Οφείλουν εξηγήσεις

Must Read

Να υποβάλουν τα «σέβη» τους στον απεσταλμένο του «σουλτάνου» Μεβλούτ Τσαβούσογλου έσπευσαν τρία μέλη του ελληνικού Κοινοβουλίου, παρότι αυτός φρόντιζε να επαναλαμβάνει όπου βρισκόταν και όπου στεκόταν τις τουρκικές προπαγανδιστικές γραμμές περί «τουρκικής μειονότητας».

Ο λόγος για τον βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ του ΚΙΝ.ΑΛ. και τους βουλευτές Ξάνθης Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και Μπουρχάν Μπαράν από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛ. αντίστοιχα, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στο «γεύμα» του Τσαβούσογλου απέδειξαν ότι όσα κάποιοι είχαν ισχυρισθεί περί «ιδιωτικής επίσκεψης» δεν ήταν τίποτε άλλο παρά αστειότητες, που σκοπό είχαν την επικοινωνιακή διαχείριση της «περιοδείας» που πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας στη Θράκη.

Γιατί τι είδους κοινά «ιδιωτικά ενδιαφέροντα» μπορεί να έχουν με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας οι βουλευτές των ελληνικών κομμάτων; Τι τους συνδέει σε… ιδιωτικό επίπεδο;

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ιλχάν Αχμέτ & Μπουρχάν Μπαράν του ΚΙΝ.ΑΛ. και Ζεϊμπέκ Χουσεΐν του ΣΥΡΙΖΑ

Παρότι, όπως διαβεβαιώνουν τη «δημοκρατία» πηγές που γνωρίζουν τι συμβαίνει στην ακριτική μας περιοχή, ο ίδιος ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου τους… έβαλε σε δεύτερη μοίρα, προτιμώντας να αναδείξει τους ψευτομουφτήδες Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και της Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, αλλά και την «τουρκοσυμβουλευτική», όπως την αποκαλούν στην περιοχή, ως «ηγέτες» της μειονότητας, από την πρόθυμη συμμετοχή τους στην αποπειρώμενη φιέστα Τσαβούσογλου γεννάται σειρά ερωτημάτων.

Αντιρρήσεις για τις εμπρηστικές αναρτήσεις

Άραγε, έθεσαν υπόψη του κ. Τσαβούσογλου τις αντιρρήσεις τους για τις εμπρηστικές του αναρτήσεις; Του διευκρίνισαν πόσο λάθος είναι όταν αποκαλεί «Τούρκους» τούς Έλληνες μουσουλμάνους, όπως είναι το καθήκον τους ως μέλη της ελληνικής Βουλής; Ή αρκέστηκαν να δηλώνουν «οπαδοί» του Μεβλούτ Τσαβούσογλου και των «επιχειρήσεων» της Τουρκίας στην περιοχή, που στοχεύουν κυρίως στο φρόνημα όσων μουσουλμάνων δεν δέχονται να αποκαλούνται «Τούρκοι»;

Είναι αυτή η αποστολή τους ως εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού λαού και συμμετεχόντων σε κεντρικές για το μέλλον του αποφάσεις – να μετατρέπονται σε… δεύτερης γραμμής κομπάρσους; 

Τα ίδια φυσικά ερωτήματα γεννώνται και για τους άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που συμμετείχαν, και συγκεκριμένα τους δημάρχους Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, Αρριανών Αμέτ Ριτβάν, Μύκης Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν και τους περιφερειακούς συμβούλους Ροδόπης Ταρκάν Μουλταζά και Αχμέτ Ιμπράμ.

Εάν πάντως δεν απαντήσουν στη «δημοκρατία», καλό θα είναι τις ανάλογες ερωτήσεις να τους απευθύνουν και οι κομματικοί ταγοί τους. Ειδάλλως, θα πρέπει να ρωτήσουμε αυτούς εάν συμφωνούν με τις επιλογές των στελεχών τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This