Τρίτη 27/7/2021

«Εθνική μειοδοσία η μη ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών μετά τις ιταμές προκλήσεις των Σκοπιανών»

Σκληρή ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για τις σκοπιανές προκλήσεις

Η Ελληνική Λύση αντιδρά στις «ιταμές προκλήσεις» των Σκοπιανών (με αφορμή το σκέτο «Μακεδονία» στο Euro2020) και καλεί την κυβέρνηση να ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Το αλυτρωτικό παραλήρημα και η προπαγάνδα πλαστογραφίας της ιστορίας και καπηλείας του ονόματος της Μακεδονίας από τους Σκοπιανούς, ενώπιον εκατοντάδων εκατομμυρίων τηλεθεατών, αποκαλύπτει την απάτη της Ν.Δ. και του ΣυΡιζΑ έναντι των Ελλήνων, αναφορικά με την προδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών». Το κράτος των Σκοπίων με κεντρική εντολή άλλαξε το δήθεν συμφωνημένο όνομα, αφαιρώντας τον γεωγραφικό προσδιορισμό από τις φανέλες, χιλιάδες Σκοπιανοί κράδαιναν τον ήλιο της Βεργίνας στις εξέδρες του Euro, υποχρεώνοντας πλέον την κυβέρνηση να ακυρώσει άμεσα την μειοδοτική – όπως αποδεικνύεται περίτρανα – συμφωνία.

Οποιαδήποτε άλλη αντίδραση, πλην της άνευ όρων ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών και των τετελεσμένων της, συνιστά εθνική μειοδοσία».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ