Δευτέρα 2/8/2021

Η εμμονή Φίλη με το μάθημα των Θρησκευτικών – Βρήκε ευκαιρία να κάνει επίθεση και στον Χριστόδουλο!

Κατήχηση θεωρεί τα Θρησκευτικά ο... προοδευτικός πρώην υπουργός

Έχει ξεπεράσει ακόμη και τα όρια της εμμονής, η… αγωνία του υπεύθυνου Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, για το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία. Προχώρησε λοιπόν σε νέα ερώτηση μιας και ενοχλήθηκε γιατί οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν έχουν δικαίωμα να ζητούν την εξαίρεση των παιδιών τους από το μάθημα των Θρησκευτικών! 

Και χαρακτηρίζει αναχρονιστικό –κάνοντας ταυτόχρονα και επίθεση στον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο!– να δηλώνουν οι γονείς τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, διότι θίγονται τα προσωπικά τους δεδομένα! Δηλαδή, έχει κάθε δικαίωμα ο οποιοσδήποτε να δηλώνει γκέι, τρανσέξουαλ ακόμη και… ουδέτερο φύλλο, αλλά δεν έχει δικαίωμα να δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος!

Μάλιστα ο Φίλης χαρακτηρίζει «ακραίες εκκλησιαστικές αξιώσεις» το να διδάσκεται το μάθημα των Θρησκευτικών, το οποίο θεωρεί κατήχηση! Προχώρησε ακόμη και σε μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ