Η εμμονή Φίλη με το μάθημα των Θρησκευτικών – Βρήκε ευκαιρία να κάνει επίθεση και στον Χριστόδουλο!

Κατήχηση θεωρεί τα Θρησκευτικά ο... προοδευτικός πρώην υπουργός

Must Read

Έχει ξεπεράσει ακόμη και τα όρια της εμμονής, η… αγωνία του υπεύθυνου Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, για το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία. Προχώρησε λοιπόν σε νέα ερώτηση μιας και ενοχλήθηκε γιατί οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν έχουν δικαίωμα να ζητούν την εξαίρεση των παιδιών τους από το μάθημα των Θρησκευτικών! 

Και χαρακτηρίζει αναχρονιστικό –κάνοντας ταυτόχρονα και επίθεση στον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο!– να δηλώνουν οι γονείς τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, διότι θίγονται τα προσωπικά τους δεδομένα! Δηλαδή, έχει κάθε δικαίωμα ο οποιοσδήποτε να δηλώνει γκέι, τρανσέξουαλ ακόμη και… ουδέτερο φύλλο, αλλά δεν έχει δικαίωμα να δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος!

Μάλιστα ο Φίλης χαρακτηρίζει «ακραίες εκκλησιαστικές αξιώσεις» το να διδάσκεται το μάθημα των Θρησκευτικών, το οποίο θεωρεί κατήχηση! Προχώρησε ακόμη και σε μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This