Σπίρτζης: «Είπαν σε πυροσβέστες να εγκαταλείψουν το Κρυονέρι και να πάνε στη Δροσοπηγή»

Must Read

Καταγγελίες πυροσβεστών επικαλείται ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, σύμφωνα με τις οποίες τους κλήθηκαν να εγκαταλείψουν το πύρινο μέτωπο στο Κρυονέρι για τη Δροσοπηγή.

 «Πριν λίγο εθελοντές πυροσβέστες μας κατήγγειλαν ότι στον ασύρματο της Πυροσβεστικής (ΔΙΑΣ) ειπώθηκε (ευγενική απόδοση εκφράσεων ): «Αφήστε το Κρυονέρι. Πηγαίντε Δροσοπηγή» σημειώνει ο Χρήστος Σπίρτζης και προσθέτει:

«Εκτός του διαπιστωμένου χάους της οργάνωσης του επιτελικού κράτους Μητσοτακη , εκτός της θυσίας του Εθνικού δρυμού Τατοΐου, εκτός απο τα σπίτια και τις περιουσίες των συμπολιτών μας, εκτός της αναζωπυρωσης μετά από δύο ημέρες της πυρκαγιας της Βαρυμπόμπης επισημαίνουμε την κυβερνητική ευθύνη για κίνδυνο blackout , στην περίπτωση που εγκαταλειφθεί η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Κρυονέρι, που οδεύουν οι γραμμές μεταφοράς υπερυψηλής τάσης», καταλήγει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This