Πυρά κατά Μητσοτάκη για την υπουργοποίηση Στυλιανίδη: «Δεν θεωρεί κανέναν από την παράταξή του ικανό να κυβερνήσει»

«Η αποτυχημένη πολιτική της ΝΔ στο σύστημα πολιτικής προστασίας -που κατευθύνεται από την Μαξίμου Α.Ε.- παραμένει»

Must Read

Με πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη αντέδρασαν τα κόμμα της αντιπολίτευσης στην ανακοίνωση της υπουργοποίησης του Χρήστου Στυλιανίδη στο νεοσύστατο Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας.

Ομοφωνία υπήρξε στο ότι ο Πρωθυπουργός δεν επέλεξε κάποιον από τη Νέα Δημοκρατία για τη θέση.

Διαβάστε ακόμα: Ανεπανάληπτο φιάσκο με την υπουργοποίηση του Χρήστου Στυλιανίδη!

ΚΙΝΑΛ: «Απόλυτη ένδεια στελεχών στην Νέα Δημοκρατία»

Το Κίνημα Αλλαγής έκανε το εξής σχόλιο: «Ο κ. Μητσοτάκης καταφεύγει τώρα σε μεταγραφές πολιτικών της δεξιάς (στελεχών της ΔΗΣΥ) από την Κύπρο. Κρατάμε «μικρό καλάθι» για το αποτέλεσμα, μια και η αποτυχημένη πολιτική της ΝΔ στο σύστημα πολιτικής προστασίας -που κατευθύνεται από την Μαξίμου Α.Ε.- παραμένει».

Διαβάστε ακόμα: Για «μεγάλες αλλαγές» και «συλλογικό στοίχημα», μίλησαν οι ηγήτορες του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Ελληνική Λύση: «Με τι θράσος ο Πρωθυπουργός θα ζητήσει ψήφο για τη ΝΔ»

Με τη σειρά της, η Ελληνική Λύση επισημαίνει: «Υπουργός στο νεοσύστατο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Στυλιανίδης, στον οποίο θα αποδοθεί τιμητική πολιτογράφηση γι’ αυτόν τον σκοπό. Ο πρωθυπουργός αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν θεωρεί κανέναν από την παράταξη του ικανό για να κυβερνήσει. Επιστρατεύοντας για άλλη μία φορά έναν «εκσυγχρονιστή», υπέρμαχο του εθνοκτόνου σχεδίου Ανάν. Ο οποίος μάλιστα – πρωτοφανώς – θα ορκιστεί αρκετές ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση, διότι δεν είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν να πολιτογραφηθεί Έλληνας, παρότι Έλλην της Κύπρου και απόφοιτος ελληνικού πανεπιστημίου. Απορούμε με τι «θράσος» ο πρωθυπουργός στις επόμενες εκλογές θα ζητήσει ψήφο για τη Νέα Δημοκρατία, όταν ο ίδιος θεωρεί πως στο κόμμα του δεν υπάρχει ούτε ένας ικανός, ούτε ένας «άριστος».

Διαβάστε ακόμα: Ανασχηματισμός: Και δεύτερο ατόπημα Γεραπετρίτη!

ΜέΡΑ25: «Μητσοτάκης ΑΕ “με ανθρώπινο πρόσωπο” δεν μπορεί να υπάρξει»

Το ΜέΡΑ25, αναφερόμενο στην ανάληψη του νέου Υπουργείου από τον Χρήστο Στυλιανίδη, επισημαίνει: «Μετά την αποτυχία υπουργοποίησης σε συνεννόηση με το μνημονιακό τόξο, ο κ. Μητσοτάκης προσέτρεξε απευθείας στην πηγή της ευρωγραφειοκρατίας επειδή προφανώς έχει στερέψει από εσωκομματικές εφεδρείες. Όπως και να ‘χει, Μητσοτάκης ΑΕ “με ανθρώπινο πρόσωπο” δεν μπορεί να υπάρξει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This