Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν έκανε πως… αγνοούσε την ύπαρξη του Βαγγέλη Μαρινάκη και τη σχέση του με την οικογένειά του (video)

Must Read

Κατά δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη στη Βουλή, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν απλώς φίλοι: «Είμαι κουμπάρα του από το 1996. Με έχει παντρέψει και έχω βάλει λάδι στο γιο του».

Από το 1996 κρατά η κουμπαριά όπως είπε η αδερφή του Πρωθυπουργού. Παρόλα αυτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αρκετές εμφανίσεις του έκανε τον… Κινέζο για τις σχέσεις του με τον επιχειρηματία, μιντιάρχη και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

«Δεν έχω καμία προσωπική σχέση με τον κ. Μαρινάκη. Καμία ιδιαίτερη σχέση, καμία κοινωνική επαφή … Οι σχέσεις μας είναι τυπικές», έλεγε χαρακτηριστικά, στο όχι και τόσο μακρινό 2019 (σ.σ. 23 χρόνια μετά την… έναρξη της κουμπαριάς).

Δηλαδή, δεν γνώριζε τον κουμπάρο της αδερφής του ήθελε να πείσει (ποιον άραγε) ο  κ. Μητσοτάκης…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This