Το (ανοιχτό) «τραύμα» της Δόμνας Μιχαηλίδου

H υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων επανέλαβε σε συνέντευξή της ότι μέχρι μια ηλικία πίστευε ότι ήταν υιοθετημένη

Must Read

Το φέρει βαρέως η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, που είναι μοναχοπαίδι. Αλλιώς δεν εξηγείται ότι όπου βρεθεί και όπου σταθεί λέει ότι μέχρι μια ηλικία πίστευε ότι ήταν υιοθετημένη επειδή δεν είχε αδέλφια.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Και σαν να μην της έφτανε αυτό, η ζωή την έφερε στο σημείο να ασχολείται και με υιοθεσίες, που είναι το κυβερνητικό χαρτοφυλάκιό της. Και να θέλει να «αγιάσει» που λέει ο λαός, να ξεπεράσει το «παιδικό της τραύμα» δηλαδή, δεν μπορεί λόγω θέσης!
Ακόμη μία τηλεοπτική συνέντευξή της χθες ήρθε να προστεθεί στις πολλές που έχει δώσει με θέμα τον καημό… της υιοθεσίας της.

«Είμαι μοναχοκόρη και μου έλειπε πάρα πολύ μια αδελφή ή ένας αδελφός. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είμαι μοναχοπαίδι. Το είχα ζητήσει και στους γονείς μου και στη γιαγιά μου, όταν ήμουν μικρή, να έχω ένα αδελφάκι. Επίσης, μπορώ να πω πως από πολύ μικρή ηλικία νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη. Είχα έναν συμμαθητή στο δημοτικό, ο οποίος μου είχε πει “Δόμνα, είσαι υιοθετημένη” και το είχα πιστέψει» έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, τηλεοπτικές και μη, η υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων, που σήμερα ασχολείται στην κυβέρνηση με το θέμα των υιοθεσιών.

«Κάποια στιγμή είχα ζητήσει από τη μητέρα μου το πιστοποιητικό γεννήσεως ως εργασία για το σχολείο, δεν μου το είχε δώσει ποτέ, οπότε αυτό λειτούργησε σαν πειστήριο για εμένα. Ηταν ένας από τους λόγους ίσως που κι εγώ, με αυτή την ιστορία της υιοθεσίας, βγαίνω ανοιχτά και θεωρώ ότι όλοι πρέπει να μιλούν ανοιχτά για αυτήν» έλεγε η ίδια σε περσινή συνέντευξή της, που επανέλαβε και προχθές. Τόσα χρόνια που πέρασαν από την παιδική της ηλικία και ακόμη να το ξεπεράσει; Δεν είναι υιοθετημένη και το πιστοποίησε. Τι… σταυρό κουβαλάει τελικά;

https://vimeo.com/654219162

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This