Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αψιμαχίες σε εκλογικό τμήμα του Ορχομενού – Ημίωρη παράταση στην κάλπη!

Η ΕΔΕΚΑΠ αποφάσισε να κλείσει εκλογικό τμήμα στην Ερέτρια, μετά από τεχνικό σφάλμα που προέκυψε, για τον... φόβο των Ιουδαίων!

Must Read

Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά (…) κατά τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, ξαφνικά σε εκλογικό τμήμα του Ορχομενού σημειώθηκε ένταση, όταν ο εκπρόσωπος του Γιώργου Παπανδρέου είδε τον εκπρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη να επιχειρεί να εγγράψει στο tablet ψηφοφόρους οι οποίοι δεν είχαν ψηφίσει!

Το… θερμό επεισόδιο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σημειώθηκε την ώρα που οι συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία στο εν λόγω τμήμα επέστρεφαν από ολιγόλεπτο διάλειμμα. Τα αίματα, όπως ήταν φυσικό, «άναψαν», με αποτέλεσμα οι δυο τους να «πιαστούν στα χέρια». Χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, πάντως, τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα και η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά.

«Σφράγισμα» κάλπης

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, παρουσιάστηκε πρόβλημα στην Ερέτρια, καθώς δεν καταχωρήθηκε στο ηλεκτρονικό σύστημα καμία ψήφος από την έναρξη της διαδικασίας και το άνοιγμα της κάλπης. Όταν διαπιστώθηκε το λάθος, έγινε καταγγελία στην ΕΔΕΚΑΠ, η οποία αποφάσισε να ακυρωθεί όλη η διαδικασία και να «σφραγιστεί» η κάλπη στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα, προκειμένου να μην τεθεί οποιοδήποτε ζήτημα ακυρότητας της όλης εκλογικής αναμέτρησης μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Σημειώνεται πως πριν από λίγο ανακοινώθηκε πως θα υπάρξει ημίωρη παράταση στην «τελευταία αναμέτρηση» ανάμεσα στους δύο υποψηφίους, με τα πρώτα ενδεικτικά αποτελέσματα να αναμένεται να ανακοινωθούν περίπου μιάμιση ώρα μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στις 19:30. Μέχρι αυτή την ώρα, πάντως, οι πολίτες που ψήφησαν έχουν ξεπεράσει τους 200.000.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This