Γιάννης Οικονόμου: Στοχοποιεί τους γιατρούς και… ετεροχρονισμένα παραδέχεται τα προβλήματα των ΜΕΘ!

Επιμένει ότι δεν υπάρχει σκέψη για νέα μέτρα

Must Read

Μετά τη στοχοποίηση των πολιτών, έρχεται και η στοχοποίηση των γιατρών! Μέχρι σήμερα, τα έχουμε ακούσει όλα από την ελληνική κυβέρνηση, αλλά αυτό είναι πέρα από κάθε λογική. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά -προς πάσα κατεύθυνση- στις καταγγελίες περί VIP-ΜΕΘ, λέγοντας ότι: «όποιος καταγγέλλει οφείλει να δείξει τον γιατρό που εντόπισε ότι έκανε κάτι τέτοιο μετά από συγκεκριμένη πολιτική παρέμβαση!».

Ίσως ο Γιάννης Οικονόμου δεν πρόλαβε να ενημερωθεί ότι, η ΠΟΕΔΗΝ σήμερα κατέθεσε  μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο μέσα στην οποία αναφέρονται συγκεκριμένα ονόματα! Και μάλιστα, «επώνυμων» γιατρών!

«Γιατροί βγήκαν και είπαν ότι είναι αδιανόητο να γίνεται διαχωρισμός ασθενών για τις κλίνες ΜΕΘ. Όσον αφορά στην αντιπολίτευση, ας μας υποδείξει έστω έναν γιατρό που αποφάσισε ποιος θα πάει σε ΜΕΘ έπειτα από πολιτική εντολή. Σε μια φορτισμένη περίοδο που χάνονται άνθρωποι δεν μπορείς για μικροπολιτικούς λόγους να δηλητηριάζεις την ατμόσφαιρα. Οφείλεις να δείξεις τον γιατρό που εντόπισες ότι έκανε κάτι τέτοιο μετά από συγκεκριμένη πολιτική παρέμβαση. Αλλιώς οφείλεις να ανακαλέσεις και να ταχθείς με καθαρά λόγια απέναντι σε αυτές τις γελοιότητες» ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Μεγάλη η πίεση στο ΕΣΥ

Εκτός πραγματικότητας συνεχίζει να είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος επιμένει με τα λεγόμενά του ότι τα «κρούσματα μειώνονται»! «Είμαστε σε φάση μεγάλης πίεσης του συστήματος υγείας, μπορεί τα κρούσματα να πέφτουν αλλά υπάρχουν άνθρωποι που νοσούν βαριά. Πρέπει να εξαντλήσουμε τις προσπάθειες να πείσουμε τους ανεμβολίαστους να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που τους δίνει η επιστήμη» σημείωσε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε: «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται και στη διάσταση της πειθούς και στη διάσταση της διευκόλυνσης για το εμβόλιο και στην τήρηση των μέτρων για να φτάσουμε τα ποσοστά που θα μας θωρακίσουν από τη βαριά νόσηση, αλλά και στην Όμικρον».

«Καμία σκέψη για νέα μέτρα»

Για το τι θα γίνει με την τήρηση των μέτρων και αν υπάρχει σκέψη για τη λήψη περισσότερων είπε πως δεν υπάρχει σκέψη για προσθήκη νέων μέτρων και πως πρέπει να τηρηθούν τα υφιστάμενα μέτρα. «Υπάρχει πλαίσιο που στηρίζεται στην αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης, για το πώς κινούμαστε στη δημόσια σφαίρα αν είμαστε εμβολιασμένοι ή όχι, υπάρχει το αυτοδιαγνωστικό τεστινγκ, το ίδιο πλαίσιο ισχύει με τις εκκλησίες όπου η ίδια η εκκλησία και η πολιτεία με τα αρμόδια όργανα θα κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα χωρίς εντάσεις» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Καμία ανοχή σε ακραίες συμπεριφορές»

Για τα φαινόμενα ακραίων συμπεριφορών από αρνητές όπως εκείνα των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» ή το κάψιμο βιβλίων προχθές στην Χαλκίδα έκανε λόγο για ανατριχιαστικό περιστατικό πέρα από κάθε λογική και ανοχή. «Δεν είναι γραφικοί είναι επικίνδυνοι και θα αντιμετωπιστούν με όλο το θεσμικό πλαίσιο που έχουμε χωρίς ελαφρότητα, βάσει του κράτους δικαίου. Ήδη τρεις προφυλακίστηκαν» σημείωσε και πρόσθεσε πως βαριές θα είναι οι συνέπειες στους γονείς που στερούν το δικαίωμα της εκπαίδευσης στα παιδιά τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ο «οδικός» χάρτης για τα Χριστούγεννα: Τρομοκρατημένη η κυβέρνηση με τους 130 νεκρούς – Ποια μέτρα θα λάβει

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This