Ο Γεροτζιάφας έριξε «σωσίβιο» στον Κυριάκο

Ο «σοφός» του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε αμηχανία στην Κουμουνδούρου

Must Read

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο καθηγητής Γρηγόρης Γεροτζιάφας προκαλεί αμηχανία στην Κουμουνδούρου. Χθες όμως πήγε ένα βήμα παραπέρα. Ο παγκοσμίως καταξιωμένος καθηγητής Ιατρικής, που συμμετέχει στην 30μελή «ομάδα σοφών» (think tank) την οποία έχει συστήσει ο Αλέξης Τσίπρας, αιφνιδίασε και πάλι ζητώντας από τον πρωθυπουργό να τηλεφωνήσει ειδικώς στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, και να ζητήσει τη συνδρομή τους για την αντιμετώπιση της εθνικής υγειονομικής κρίσης.

Η στάση του, σε μια στιγμή που ο πρωθυπουργός βρίσκεται με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο και δραπετεύει για διακοπές στην Ήπειρο, γεννά απορίες, καθώς ένας από τους στενότερους συμβούλους του Αλ. Τσίπρα εμφανίζεται να ρίχνει επιλεκτικά (μεταξύ Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και… ΚΚΕ!) συναινετικές γέφυρες, παίρνοντας μέρος στο σκληρό πολιτικό παιχνίδι.

Οπως παρατήρησε ο Γρ. Γεροτζιάφας, στη Γαλλία μέσα σε λίγες ημέρες τετραπλασιάστηκαν τα κρούσματα, προειδοποιώντας ότι η αντιμετώπιση της πανδημίας και του κύματος της Ομικρον δεν θα είναι αποτυχία ή επιτυχία της κυβέρνησης, αλλά εθνική επιτυχία ή αποτυχία. Αναγνώρισε μάλιστα, την ώρα που οι κυβερνητικές παλινωδίες διαδέχονται η μία την άλλη, πως τα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης είναι στη σωστή κατεύθυνση, γιατί αποδέχεται ότι χρειάζεται εθνική στρατηγική.

Υπενθυμίζεται ότι αρχές Δεκεμβρίου στη Βουλή ο Αλ. Τσίπρας έλαβε αποστάσεις από τον καθηγητή, ο οποίος τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, λέγοντας ότι οι απόψεις των συμβούλων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις θέσεις του κόμματος ή του αρχηγού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This