Πρωτοφανής ισχυρισμός Ροζάκη για εθνική υποχώρηση έναντι της Τουρκίας – το ΥΠΕΞ οφείλει να διαψεύσει

Πρωτοσέλιδο στα τούρκικα ΜΜΕ οι δηλώσεις!

Must Read

Είναι δυνατόν να συζητάμε εν κρυπτώ εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στην Τουρκία; Ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας πρέπει άμεσα να τοποθετηθεί.

Ο Χρήστος Ροζάκης ήταν καλεσμένος στο ραδιόφωνο του ALPHA στην εκπομπή του Κώστα Αλατζά στις 14 Ιαν. 2022

Ακούστε στο ηχητικό στη συνέχεια το επίμαχο σημείο…

“Προς το παρόν δεν έχουμε αίσθηση ότι η τουρκία επιβαρύνει αυτές τις διερευνητικές. Ως εκ τούτου ενώ η Ελλάδα είναι καλόπιστη και προχωράει με μια πλήρη σειρά προτάσεων οι οποίες είναι εποικοδομητικές, με την έννοια ότι δεχόμαστε ίσως και τα 10 νμ ως αιγιαλίτιδα ζώνη, η τουρκία αρνείται να μας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε 10 ή 12 νμ και στα ηπειρωτικά εδάφη..”

Συνεχίζοντας ο δημοσιογράφος αναφέρει “Οπότε λέτε ότι η τουρκική πλευρά είναι ανάλγητη σε οποιαδήποτε,  Ροζάκης Ασφαλώς, υποχώρηση της Ελλάδας έναντι του δικαιώματος της να αυξήσει βάση του διεθνούς δικαίου τα χωρικά της ύδατα στα 12 νμ.Αυτό λέτε.Ροζάκης : Ακριβώς 

Όπως ήταν αναμενόμενο η απίστευτη αυτή δήλωση που πρέπει άμεσα να διαψευστεί από το ΥΠΕΞ, έγινε πρωτοσέλιδο στα ΜΜΕ της τουρκίας…

Να διαψευστούν άμεσα από ΥΠΕΞ οι απίστευτες δηλώσεις Ροζάκη για “πρόταση” Ελλάδας στην τουρκία για χωρικά ύδατα στα 10νμ !

exomatiakaivlepo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This