Οι Τούρκοι σέρνουν τον Μητσοτάκη στην Κωνσταντινούπολη ως ηττημένο πολέμου για να συνθηκολογήσει!

Εάν ο πρωθυπουργός το ανεχτεί, είναι άξιος της μοίρας του

Must Read

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας ο Ομέρ Τσελίκ, (πρακτικά ο εκπρόσωπος του Ερντογάν), ανακοίνωσε ότι κατά το γεύμα Μητσοτάκη – Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος πρόεδρος θα θέσει όλα τα θέματα, τα οποία τα βαφτίζει «ελληνοτουρκικές διαφορές».

Κρατηθείτε:

Σε μία διμερή συνάντηση ο Ερντογάν πρόκειται να θέσει θέμα αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, τα οποία ήδη αμφισβητεί και ως προς την πλευρά της κυριαρχίας τους! Πρόκειται να θέσει θέμα «γαλάζιας πατρίδας», το οποίο είναι το σχέδιο εισβολής και κατοχής κυριαρχικών δικαιωμάτων και εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας από την Τουρκία. Πρόκειται επίσης να θέσει θέμα «τουρκικής» μειονότητας και θέμα γενικώς «φυσικού αερίου»! Δηλαδή εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου, χωρίς να διευκρινίζεται ακριβώς που.

Πρακτικά, ο Ερντογάν συμπεριφέρεται ως νικητής ενός πολέμου, και υποχρεώνει τον Μητσοτάκη να συρθεί ως ηττημένος στην Κωνσταντινούπολη, για να συζητήσει θέματα τα οποία τίθενται στο τραπέζι μόνο μετά από μία ευρεία πολεμική συντριβή της Ελλάδας.

Προσέξτε, η συγκεκριμένη συνάντηση έχει ανακοινωθεί από τα τούρκικα μέσα και όχι από την ελληνική κυβέρνηση! Μιλάμε δηλαδή για τον απόλυτο εξευτελισμό.

Εάν λοιπόν ο Μητσοτάκης δεχτεί να γίνει η συγκεκριμένη συνάντηση μετά από αυτή την ανακοίνωση, τότε παύει να εκπροσωπεί την Ελλάδα και εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του. Διότι η αποδοχή τέτοιων ωρών, συνιστά εγκατάλειψη της εθνικής γραμμής την οποία δεν έχει κανένα δικαίωμα να διαπράξει. Διότι εδώ δεν είναι απλώς μία πολιτική απάτη αλλά μία εθνική μειοδοσία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει την εθνική γραμμή, κατά την οποία μοναδική διαφορά της Ελλάδας είναι ο καθορισμός της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας και μόνο.

Επιπλέον, ο Μητσοτάκης δεν έχει κανένα δικαίωμα να εγκαταλείψει την εθνική γραμμή η οποία έχει χαραχθεί εδώ και χρόνια, όπου η ελληνοτουρκική διαφορά είναι αυτομάτως και ευρωτουρκική διαφορά, άρα είναι αδιανόητο να συζητηθεί σε διμερές επίπεδο.

Ας προσέξει πάρα πολύ λοιπόν ο κύριος πρωθυπουργός, οι επόμενες κινήσεις του θα είναι καθοριστικές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This