Τούς εκβίασαν και τώρα ζητούν τα ρέστα: «Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί επέλεξαν να μην εργάζονται» λέει ο Πλεύρης

Κάθε μέρα μαθαίνουμε από τους Υπουργούς και κάτι νέο!

Must Read

Μετά το φιάσκο των λάθος επιλογών και αποφάσεων το κυβερνητικό επιτελείο προσπαθεί αφενός να πείσει τον κόσμο ότι πλέον δεν υπάρχει ιός και αφετέρου να «πετάξει» στην εξέδρα το μπαλάκι των εκβιασμών που έκανε στους υγειονομικούς

Τώρα φταίνε οι υγειονομικοί!

«Έχουν επιλέξει να μην εργάζονται, γιατί η πολιτεία τους έθεσε σε αναστολή. Το μέτρο ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου» ανέφερε προκλητικά αναφορικά με το ενδεχόμενο επιστροφής των ανεμβολίαστων υγειονομικών στο ΕΣΥ, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Μάλιστα, ο κ. Πλεύρης δεν δίστασε να απαντήσει και για το επικουρικό προσωπικό στα νοσοκομεία, λέγοντας πως οι συμβάσεις τους είναι έως τις 31/12 και δεν κόβονται, καθώς πρόκειται για το ειδικό προσωπικό που ήρθε να καλύψει τις θέσεις των ανεμβολίαστων υγειονομικών, που τέθηκαν σε αναστολή.

«Όσο διαρκεί η πανδημία, θα είναι σε αναστολή. Κατ’ ελάχιστον οι γιατροί κι οι νοσηλευτές, παραβιάζουν τους κανόνες. Αν αλλάξουν τα δεδομένα της πανδημίας, θα το δούμε», σημείωσε, καταλήγοντας ότι, πρόκειται για 3.500 υγειονομικούς που είναι σε αναστολή, οι 1.000 εκ των οποίων έχουν νοσήσει και επέστρεψαν με το πιστοποιητικό νόσησης.

«Όταν επιστρέφει ο ανεμβολίαστος που εμβολιάστηκε, είτε γιατί εμβολιάστηκε, είτε γιατί νόσησε, δεν ανανεώνεται η σύμβαση του αναπληρωματικού, αφού καλύφθηκε η θέση του», τόνισε λέγοντας πως, θέλουμε να βρούμε ρύθμιση, ώστε να παραμείνει αυτό το προσωπικό. Τους σέβομαι περισσότερο από τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This