Παράρτημα του ΕΛΙΑΜΕΠ η θλιβερή ΕΡΤ

«Κλακαδόροι» του Κυριάκου ο Παγουλάτος και η Διαμαντοπούλου. Ίχνος κριτικής!

Must Read

Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν πλέον στην ΕΡΤ, αφού για να σχολιάσουν τη συνάντηση ΜητσοτάκηΜπάιντεν είχαν καλεσμένους τον Γιώργο Παγουλάτο του ΕΛΙΑΜΕΠ και την πρώην επίτροπο και νυν θαυμάστρια του Κυριάκου ΜητσοτάκηΑννα Διαμαντοπούλου.

Τα κριτήρια επιλογής των καλεσμένων; Απάντηση σε αυτό μπορεί να δώσει μόνο ο οικοδεσπότης δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς.

Όσα ειπώθηκαν καμία έκπληξη δεν προκάλεσαν, αφού η «γραμμή» ήταν σαφής. Ετσι, αμέσως οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι έσπευσαν να διαβεβαιώσουν το κοινό που παρακολουθούσε την ΕΡΤ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έπρεπε να πει τίποτε για την… ΤουρκίαΑρχικά η Αννα Διαμαντοπούλου, η οποία ως πρώην ευρωπαία Επίτροπος Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων, είχε όλα τα απαραίτητα προσόντα για να εξηγήσει στον ελληνικό λαό ότι δεν θα έπρεπε ο πρωθυπουργός να κάνει «παράπονα» για τα Ελληνοτουρκικά στον Τζό Μπάιντεν.

Η Άννα Διαμαντοπούλου

Μαζί της συμφώνησε και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, Γιώργος Παγουλάτος, που με ένα επιχείρημα επιπέδου τρίτης δημοτικού τόνισε ότι αρκεί να επιδειχθεί το πόσο συνεπής ήταν η Ελλάδα, π.χ., με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και αυτόματα θα φαινόταν η… ασυνέπεια της Τουρκίας.

Ο EastMed στην Τουρκία ως αντάλλαγμα

Οι δύο καλεσμένοι συμφώνησαν απόλυτα και για το ζήτημα του EastMed, τον οποίο περιέγραψαν σχεδόν ως κλινικά νεκρό, με τη μεν κυρία Διαμαντοπούλου να μην το θεωρεί πιθανό να γίνει στο επόμενο χρονικό διάστημα, αν και δεν το απέκλεισε τελείως, και τον κ. Παγουλάτο να μας πληροφορεί ότι έγινε θυσία στον βωμό της… συμπεριληπτικής πολιτικής των ΗΠΑ στην περιοχή και δόθηκε στην Τουρκία σχεδόν ως αντάλλαγμα θετικών κινήσεων προς την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και το «μεγάλο προνόμιο» της επίσκεψης Μητσοτάκη και της ομιλίας του στο Κογκρέσο!

Ο Γιώργος Παγουλάτος, πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ

Οι επικίνδυνες ακροβασίες συνεχίστηκαν με την κυρία Διαμαντοπούλου να επιχειρηματολογεί υπέρ της κατάργησης του βέτο στην Ευρωπαϊκή Ενωση, με αφορμή τη στάση της Ουγγαρίας, αλλά και τον Γιώργο Κουβαρά να κατηγορεί ως «κυνικό» τον άνθρωπο που σοκάρεται από τον λογαριασμό της ΔΕΗ, ενώ… υπάρχει πόλεμος.

Θα μπορούσε κάποιος να γράψει πολλά ακόμη, όμως το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εκπομπή κατάφερε να φτάσει στον πάτο της τηλεθέασης, καταγράφοντας μόλις 1,8%, ίσως το κάνει περιττό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This