3/7/2022

Συνολικά 792 ώρες συνεχών υπερπτήσεων – παραβιάσεων ελληνικής κυριαρχίας!

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

Ενόσω ο Μητσοτάκης στην Ουάσινγκτον δεν τολμούσε να πει τη λέξη «Τουρκία», ο Ερντογάν ξεκινούσε... υπερωρίες προκλήσεων

  • Της Κύρας Αδάμ

Τρεις ημέρες πριν από την αναχώρηση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη για τις ΗΠΑ, ο Ερντογάν εγκαινίασε μια εξόχως επικίνδυνη επεκτατική επιχείρηση σε βάρος της ελληνικής κυριαρχίας, των νήσων, των νησίδων, των βραχονησίδων στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, και όχι μόνο.

Τα επίσημα έγκυρα κρατικά ελληνικά, τουρκικά και διεθνή στοιχεία αποδεικνύουν ότι από τις 14 Μαΐου 2022 η Αγκυρα πραγματοποιεί κατάληψη και παραβιάσεις ελληνικής κυριαρχίας με την ΩΡΑ και όχι με ΑΡΙΘΜΟ αεροσκαφών και UAVs, κάνοντας και υπερωρίες, καθόσον 14-27 Μαΐου η Τουρκία θα εκτελέσει συνολικά 792 ώρες παραβιάσεων και κατάληψης-κατακερματισμού ελληνικής κυριαρχίας.

Ομως, η κυβέρνηση και το κομματικό κράτος των αρεστών του πρωθυπουργού μάλλον κοιμούνται όρθιοι και… πληρώνουν ξενοδοχείο στον Ερντογάν, αφού δεν πήραν χαμπάρι τις επιθετικές επιχειρήσεις της Αγκυρας για να τις αντιμετωπίσουν έγκαιρα, άμεσα και αποτελεσματικά. Με αποτέλεσμα να καθίστανται εξόχως επικίνδυνοι για τη διαχείριση εθνικών θεμάτων, εκτός πλέον και αν η κυβέρνηση έχει προσλάβει ωρομίσθια την Αγκυρα για να εκτελεί παραβιάσεις στην ελληνική κυριαρχία. Επίσης, ουδείς αρμόδιος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για το νέο επιχειρησιακό σχέδιο σε βάρος της Ελλάδας για να το αξιοποιήσει στις ΗΠΑ, ενώ τα στοιχεία που θα παρατεθούν δεν δίνονται στη δημοσιότητα από την κυβέρνηση, προφανώς λόγω πολιτικού κόστους.

Η Αγκυρα με τη διεθνή αγγελία Α 2900/2022, την οποία εξέδωσε στις 13 Μαΐου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.40, ενημέρωσε τη διεθνή κοινότητα (ΙCΑΟ, ΟΗΕ, ΙΜΟ, Ε.Ε., ΝΑΤΟ, υπουργείο Αμυνας των ΗΠΑ, Στέιτ Ντιπάρτμεντ, FAA, ΥΠΕΞ, ΥΕΘΑ,ΥΕΝ, ΥΠΑ κ.λπ.) ότι, επειδή η Ελλάδα προσπαθεί παράνομα να χτίσει κυριαρχία στο Αιγαίο που δεν της ανήκει και επειδή εμμένει στην παρανομία αυτή, η Τουρκία αναγκάστηκε να εκδώσει την αγγελία Α 2900/22 για εκτέλεση τουρκικής άσκησης στο Αιγαίο (εντός FIR Αθηνών) για την προστασία του περιβάλλοντος και την υποστήριξη αποστολών έρευνας – διάσωσης (SAR).

Για τα στοιχεία της τουρκικής αγγελίας σημειώνονται τα ακόλουθα:

Η εκτέλεση τουρκικής άσκησης αφορά διαδρομή από Ρόδο μέχρι Θάσο και αντίστροφα, και άσκηση σε πέντε επιπλέον περιοχές. Η τουρκική αυτή ενέργεια είναι άκρως παράνομη και εξόχως επικίνδυνη, διότι με τις πτήσεις διαδρομής και τις περιοχές της άσκησης η Τουρκία εκτελεί ταυτόχρονα βίαιες παραβιάσεις σε βάρος της ελληνικής κυριαρχίας, δεδομένου ότι η τουρκική άσκηση εκτελείται σε μόνιμη βάση πάνω σε ελληνική κυριαρχία νήσων, νησίδων, βραχονησίδων του Αιγαίου (Ρόδος, Κως, Ικαρία, Σάμος, Ψαρά, Αη Στράτης, Χταπόδια, Μελαμπιοί, Αντίψαρα κ.λπ.).

Η τουρκική αγγελία και η άσκηση είναι παράνομες, διότι εκδόθηκαν για το FIR Αθηνών, για το οποίο, βάσει του ΙCΑΟ, μόνο η ΥΠΑ Ελλάδας είναι αρμόδια-υπεύθυνη για την έκδοση διεθνών αγγελιών. Δηλαδή, η Τουρκία άρπαξε τις αρμοδιότητες της ΥΠΑ στο FIR Αθηνών, με την ΥΠΑ να… αγναντεύει το υπερπέραν. Η τουρκική άσκηση είναι παράνομη, διότι αφορά έρευνα και διάσωση (SAR) εντός του FIR Αθηνών, εντός του οποίου -βάσει του ΙCΑΟ- μόνο η Αθήνα έχει αρμοδιότητες (ΚΣΕΔ) για SAR.

Η τουρκική άσκηση παραβιάζει το μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ, διότι εκτελείται και Κυριακές, κάτι που απαγορεύει το ΜoU. Η «κυριακάτικη δημοκρατία» αποκαλύπτει χάρτη στον οποίο απεικονίζεται η τουρκική άσκηση, όπως αυτή αναγράφεται στην τουρκική αγγελία A 2900/22.

Με την άσκηση αυτή, η Τoυρκία εκτελεί για συνολικά 792 ώρες βίαιες παραβιάσεις της ελληνικής κυριαρχίας.

Από τις 14-27 Μαΐου η Τουρκία θα εκτελέσει 792 ώρες βίαιων παραβιάσεων σε βάρος της ελληνικής κυριαρχίας. Η τουρκική άσκηση εκτελείται σε μόνιμη βάση πάνω σε ελληνική κυριαρχία νήσων, νησίδων, βραχονησίδων του Αιγαίου (Ρόδος, Κως, Ικαρία, Σάμος, Ψαρά, Αη Στράτης, Χταπόδια, Μελαμπιοί, Αντίψαρα κ.λπ.)

Κάθε διεθνής αγγελία για να καταστεί παράνομη πρέπει η θιγόμενη χώρα να αντιδράσει άμεσα και να εκδώσει αγγελία που να τη χαρακτηρίζει παράνομη και άκυρη, με ταυτόχρονη καταγγελία σε ΟΗΕ και ΙCΑΟ, διότι αφορά κυριαρχία ή με χρήση στρατιωτικών μέσων, δηλαδή κατάρριψη. Διαφορετικά, η παράνομη αγγελία νομιμοποιείται, δεδομένου ότι δεν προβλέπεται στη διεθνή νομιμότητα αυτεπάγγελτη αντίδραση από διεθνείς οργανισμούς εκτός της θιγόμενης χώρας. Είναι ακριβώς σαν η Ελλάδα να εκδώσει αγγελία και να εκτελέσει άσκηση μέσα στο… FIR ΑΝΤΑΝΑΝΑΡΙΒΟ και στην κυριαρχία της Μαδαγασκάρης. Στην περίπτωση που δεν αντιδράσει η Μαδαγασκάρη, η ελληνική αγγελία καθίσταται νόμιμη, μετατρέποντας την κυριαρχία της χώρας αυτής σε ελληνική.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε στις ΗΠΑ ότι η κυβέρνηση προασπίζει ελληνική κυριαρχία, συμπεριλαμβανομένων των υπερπτήσεων, όταν την ίδια ημέρα (16/05/22) η Τουρκία… σούβλιζε επί 72 ώρες την ελληνική κυριαρχία σαν τον Αθανάσιο Διάκο, δεδομένου ότι, σύμφωνα με την τουρκική αγγελία-άσκηση, η Τουρκία κατακερματίζει την ελληνική κυριαρχία 72 ώρες ημερησίως επί 11 φορές, που είναι οι περιοχές, δηλαδή 792 ώρες από 14-27 Μαΐου.

Η ανύπαρκτη πολιτική της κυβέρνησης και κυρίως η άγνοια, η αδιαφορία και η ανικανότητα του κομματικού επιτελικού κράτους των αρεστών είναι οι λόγοι που συνεχώς αυξάνονται οι τουρκικές επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της Ελλάδας και προκαλούν βλάβη στη χώρα, ενώ εκθέτουν τον πρωθυπουργό για τη διασφάλιση της ελληνικής κυριαρχίας, διότι αυτός είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την επιλογή στελεχών του επιτελικού κομματικού κράτους.
Η Τουρκία εξέδωσε την Αγγελία 2900/22 στις 13/05/22, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.40, για να αρχίσει η άσκηση στις 14 την επομένη, το Σάββατο, στις 10.00. Και τούτο διότι η Αγκυρα γνωρίζει ότι η ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας από την Παρασκευή μεσημέρι, Σάββατο, Κυριακή, εορτάς και πανηγύρεις κατεβάζει ρολά και κοιμάται, πληρώνοντας με ελληνική κυριαρχία το ξενοδοχείο στην Αγκυρα.

Από τις 13/05/22, ημέρα Παρασκευή, όταν εκδόθηκε η τουρκική αγγελία, και από τις 14/05/22, ημέρα Σάββατο, όταν η Αγκυρα άρχισε την άσκηση και μέχρι τις 16/05/22, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00, δεν υπήρξε καμιά ελληνική αντίδραση, επειδή η ΥΠΑ είχε κατεβάσει ρολά. Ετσι, για 4 ημέρες, από 13-16 Μαΐου, η τουρκική αγγελία και οι τουρκικές παραβιάσεις, η κατάληψη και η κατοχή ελληνικής κυριαρχίας ήταν νόμιμες, διότι δεν υπήρξε καμιά αντίδραση από την Ελλάδα ως θιγόμενη χώρα. Εκτός πλέον και αν τις παραβιάσεις με την ώρα η κυβέρνηση τις θεωρεί άσχετες με τα εθνικά συμφέροντα. Σύμπασα η διεθνής κοινότητα διάβασε μόνο την τουρκική αγγελία στις 13/05/22, διότι δεν υπήρξε ελληνική αντίδραση. Δηλαδή, για 4 ημέρες η κυβέρνηση παραχώρησε την ελληνική κυριαρχία στην Αγκυρα ως νόμιμη γονική παροχή με υπογραφή δική της. Στις 16/05/22, στις 12.00, ημέρα Δευτέρα, ξύπνησε η ΥΠΑ και εξέδωσε την αγγελία Α 1470/22, με την οποία ακύρωσε την τουρκική, καθόσον καταλαμβάνει ελληνική κυριαρχία, χωρίς όμως να προσφύγει στον ΙCAΟ και τον ΟΗΕ για να καταγγείλει την Τουρκία.

Ελληνική ΝΟΤΑΜ Α 1470/22

Με αποτέλεσμα η ήδη χορηγηθείσα ελληνική κυριαρχία στην Αγκυρα ως γονική παροχή να γίνει διμερές πολιτικό ελληνοτουρκικό θέμα και η ελληνική κυριαρχία να καταστεί πλέον ελληνοτουρκικό οικόπεδο εξ αδιαιρέτου. Η «κυριακάτικη δημοκρατία» αποκαλύπτει την ελληνική αγγελία Α 1470/22 ως τεκμήριο.

Τη νομιμοποίηση της τουρκικής αγγελίας άσκησης κατάληψης της ελληνικής κυριαρχίας και τη χορήγησή της ως γονικής παροχής από τις 14/05/22, ημέρα Σάββατο, όταν άρχισε η τουρκική άσκηση, μέχρι 16/05, ημέρα Δευτέρα, την υπογράφει και η ελληνική κυβέρνηση, και τούτο διότι η ΥΠΑ Ελλάδας χαρακτηρίζει παράνομη και άκυρη την τουρκική αγγελία ΜΟΝΟΝ από τις 16/05/22 το μεσημέρι και μετά, καθότι τότε ξύπνησε, χωρίς να συμπεριλάβει τις προηγούμενες ημέρες της άσκησης-κατάληψης ελληνικής κυριαρχίας. Η κυβέρνηση παρέχει το δικαίωμα στην Αγκυρα να κάνει ό,τι θέλει σε βάρος της Ελλάδας. Και τούτο διότι στην αγγελία Α 2900/22 η Τουρκία δεν αναγράφει αν τα μέσα της άσκησης θα είναι πολιτικά ή στρατιωτικά, ούτε αν θα είναι αεροσκάφη, UAVs, πλοία, ως όφειλε. Επειδή όμως δεν υπήρξε αντίδραση της Αθήνας, παρέχεται το στοιχείο της ευελιξίας και του αιφνιδιασμού στην Αγκυρα για να χρησιμοποιεί και τα τρία μέσα στην άσκησή της.

Τουρκική ΝΟΤΑΜ Α 2900/22

Από τις 14/05-16/05 η τουρκική αγγελία και άσκηση είχε γίνει νόμιμη, με υπαιτιότητα της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα τα ελληνικά αεροσκάφη να μην μπορούν να κάνουν νόμιμες αναχαιτίσεις και, σε περίπτωση αναχαιτίσεων, οποιοδήποτε ατυχές περιστατικό θα το πλήρωναν πολύ ακριβά η Ελλάδα και οι Ελληνες.

Οι ΗΠΑ, το υπουργείο Αμυνας, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και η FAA είχαν από τις 13/05/22 την τουρκική αγγελία και χάρτη που απεικόνιζαν τον κατακερματισμό ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο. Ωστόσο, κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού και της ελληνικής αντιπροσωπίας με τους ομολόγους τους, οι ΗΠΑ έκαναν γαργάρα το θέμα προστασίας ελληνικής κυριαρχίας, ενώ καίγονται για την κυριαρχία της Ουκρανίας. Ομοίως το ΝΑΤΟ επικρότησε αυτή την τουρκική ενέργεια, δεδομένου ότι τις ίδιες ημερομηνίες κάνει ασκήσεις με την Τουρκία μέσα στο FIR, που καταλαμβάνει και εθνικό εναέριο χώρο.

Στην περίπτωση που ο πρωθυπουργός ήταν κατάλληλα προετοιμασμένος για να προασπίσει τα εθνικά συμφέροντα, είχε χάρτη και την τουρκική αγγελία με τις 792 ώρες παραβιάσεων και τις παρουσίαζε στον πρόεδρο και το Κογκρέσο, δεν θα μπορούσαν οι Αμερικανοί να κάνουν… μούγκα στη στρούγκα το θέμα της τουρκικής παραβίασης ελληνικής κυριαρχίας και των ελληνικών υπερπτήσεων.

Το Αιγαίο πνίγηκε στον Λευκό Οίκο

Για την αμερικανική κυβέρνηση και τον πρόεδρο Μπάιντεν η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ουάσινγκτον ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα. Η ελληνική αντιπροσωπία ευχαρίστως άφησε το μεγαλύτερο τμήμα της συνάντησης στο Οβάλ Γραφείο να αναλωθεί στο θέμα της Ουκρανίας και τις πιθανές -αμφίβολες- εξελίξεις. Η αμερικανική κυβέρνηση ζήτησε -και πήρε πλουσιοπάροχα- τη δέσμευση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη ότι θα παραμείνει «στην πρώτη γραμμή» των εχθρών του Βλαντιμίρ Πούτιν και της Ρωσίας, και μάλιστα ότι θα δώσει και βαρύ οπλισμό στην Ουκρανία, όπως μετ’ επιτάσεως έχει ζητήσει το αμερικανικό Πεντάγωνο το τελευταίο διάστημα.

Η ευκαιρία των λαμπρών πανηγυρισμών για την περυσινή επέτειο της Επανάστασης του 1821 έδωσε την ευκαιρία προσωπικώς στον πρόεδρο Μπάιντεν να συσφίξει τις σχέσεις του με την ελληνική ομογένεια, να τους καταστήσει εθνικώς υπερήφανους με την τιμητική παρουσία και ομιλία του κ. Μητσοτάκη στο Κογκρέσο και να δηλώσει ότι είναι περίπου… Μπαϊντενόπουλος ή Μπαϊντενάκης, ανάλογα με τον ελληνικό τόπο καταγωγής των ομογενών.

Πίσω από τα φλας, τις δεξιώσεις, τα θερμά λόγια, χειραψίες και τα παρατεταμένα χειροκροτήματα στο Κογκρέσο, ο πρόεδρος Μπάιντεν προσπάθησε να κρύψει για την ώρα την απροθυμία του να αναφερθεί δημοσίως και, κυρίως, να στηρίξει την Ελλάδα στη μόνιμη και παρατεταμένη επιθετική πολιτική της Αγκυρας εναντίον της ελληνικής κυριαρχίας, γι’ αυτό και δεν υπήρξε καμιά συγκεκριμένη προεδρική αναφορά στις σχέσεις ανάμεσα στους δύο συμμάχους του στο Αιγαίο στο Οβάλ Γραφείο.

Ωσάν να ήταν συνεννοημένοι, και ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στο Οβάλ Γραφείο περιορίστηκε στη διαβεβαίωση ότι «δεν θα επιτρέψουμε καμία παραβίαση της εδαφικής μας ακεραιότητας, συμπεριλαμβανόμενων των υπερπτήσεων», οι οποίες όμως μετρώνται πλέον με το καντάρι. Δήλωση ατυχέστατη αυτή, διότι την ίδια στιγμή η Τουρκία προχωρούσε σε ωμές παραβιάσεις και σε κατακερματισμό της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο… Μόνο στο τέλος της ομιλίας του στο Κογκρέσο αναφέρθηκε στη «νέα πηγή αστάθειας στη νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ» εν μέσω ουκρανικής κρίσης, περιχαρακώνοντας τα ελληνοτουρκικά προβλήματα στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, το οποίο στηρίζει αναφανδόν και επισήμως μόνο τις θέσεις της Τουρκίας (εθνικός εναέριος χώρος, σχέδια πτήσης, ελληνική κυριαρχία, αποστρατιωτικοποίηση νησιών κ.λπ.).

Αλλά ο πρωθυπουργός ήταν πρόθυμος να ανακοινώσει στον Λευκό Οίκο την απόφαση αγοράς μίας μοίρας αμερικανικών αεροσκαφών F-35, κάτι που ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την αμερικανική κυβέρνηση και τον ΥΠΕΞ κ. Μπλίνκεν, ο οποίος δύο ημέρες μετά συζήτησε με τον Τούρκο ομόλογό του στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ τους μαλακούς τρόπους που θα ακολουθηθούν για δύο θέματα:

Την αγορά νέων F-16 BLOCK-70 και την αναβάθμιση των υπαρχόντων F-16 στην Τουρκία.
Στο κάτω κάτω της γραφής και οι δύο υπουργοί Εξωτερικών έχουν τη διαβεβαίωση των νομικών υπηρεσιών του αμερικανικού ΥΠΕΞ ότι «δεν υπάρχει νομικό πρόβλημα» σε καμιά αγορά από την Τουρκία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση Novartis: Η δικαίωση των προστατευόμενων μαρτύρων!

Οι πρωταγωνιστές του πραγματικού σκανδάλου της πολύκροτης υπόθεσης είναι πλέον... γυμνοί

Ζήτημα Διοικητή ΤτΕ θέτει ο Παύλος Πολάκης μετά το βούλευμα – κόλαφο για το σκάνδαλο Novartis: «Στουρνάρα γιατί είσαι στη θέση σου ακόμα;»

Καταπέλτης είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης για τον διοικητή της Τράπεζας της...

Ο Μητσοτάκης άφησε τον Ερντογάν να τορπιλίσει ελληνική κυριαρχία!

Ο πρωθυπουργός... επέτρεψε στον «σουλτάνο» να προχωρήσει σε αμφισβήτηση νήσων, νησίδων και βραχονησίδων του Αιγαίου

Άλλη μία εθνικά επικίνδυνη δήλωση Μητσοτάκη στην σύνοδο του ΝΑΤΟ που πέρασε στα «ψιλά»

Δεν ήταν μόνο η εξωφρενική δήλωση Μητσοτάκη με την οποία αναγνώρισε δήθεν απειλές ασφαλείας...

Πολύ βαριές οι υποχωρήσεις του Μητσοτάκη στη Μαδρίτη!

Ο πρωθυπουργός προσπέρασε το γεγονός ότι το μνημόνιο Τουρκίας, Σουηδίας, Φινλανδίας κρύβει παγίδες για τη χώρα μας

Ο Τέλλογλου καλεί τον Σαμαρά να ρίξει τον Μητσοτάκη;

Τι θέλει να πει ο ποιητής;Ο δημοσιογράφος Τέλλογλου είναι αυτός που με την Μάνδρου...

Κυβέρνηση βουτηγμένη στην χλιδή

Το στίγμα της κυβέρνησης φαίνεται εντέλει ότι δεν το έχει δώσει μόνον ο πρωθυπουργός...

Πολιτικός σεισμός: Αβραμόπουλος και Άδωνις ελέγχονται φορολογικά, για τα «αδιευκρίνιστα ποσά»!

Αποκάλυψη από την Μαίρη Μπενέα και τις ΔικογραφίεςΗ δικογραφία της Novartis, με εμπλεκόμενα πολιτικά...

Novartis: Το χρονικό της συγκάλυψης ενός σκανδάλου – Έκθετος ο Μητσοτάκης

Το φιάσκο Novartis εκθέτει ανώτατα στελέχη της Δικαιοσύνης, συγκροτήματα μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφους, το...

Ένα θύμα της Μητσοτακικής Βαλκανικής Κολομβίας ρωτά τον Αλέξη Τσίπρα για τη Novartis

Του Κώστα ΒαξεβάνηΤο πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ξεκάθαρα. Σύμφωνα με το...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα βαφτίσια Κούστα έγιναν «εφιάλτης» για τους καλεσμένους

«Ποιος, ποιος, ποιος, μωρό μου, ποιος; Ποιος, ποιος, ο......

Fuel Pass 2: Πώς να κάνετε την αίτηση στο gov.gr και ποια η ημερομηνία λήξης

Η νέα ψηφιακή κάρτα θα μπορεί να εκδοθεί μετά από αίτηση στη πλατφόρμα στο gov.gr είτε μπορεί να γίνει μέσω ΚΕΠ

Νοσηλεύεται με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα o Δημήτρης Γιώτης

Ανησυχία για τον Δημήτρη Γιώτη. Ο γνωστός τραγουδιστής, που...

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης – Η σύντροφός του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό

Νέα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει ο γνωστός τραγουδιστής...

Σε άθλια κατάσταση ο Αντώνης Σαμαράς

Δύσκολες ώρες ζει ο Αντώνης Σαμαράς έπειτα από την...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ