Απόλυτη σύμπλευση Μητσοτάκη-Τσούνη στη φίμωση του διαδικτύου!

Ενισχύει τις προκαταλήψεις, την διάδοση της παραπληροφόρησης και της πρόκλησης σύγχυσης «που απειλεί τον ιστό των κοινωνιών μας»!

Must Read

Διαβολική σύμπτωση θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την απόλυτη σύμπλευση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον νέο Αμερικανό πρέσβη Τζορτζ Τσούνη στις απόψεις τους για το διαδίκτυο.

Ο Αμερικανός πρέσβης απηύθυνε χαιρετισμό στη «Διεθνή Διάσκεψη: Κυβερνοασφάλεια και Δημοκρατία». Το συνέδριο συνδιοργάνωσε το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων, η Πρωτοβουλία για την Κυβερνοασφάλεια του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια και το Ινστιτούτο για την προώθηση της Τεχνολογίας στην Ανώτατη Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια και πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το μήνυμα του Τζορτζ Τσούνη ήταν ότι «βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της πάλης μεταξύ των δημοκρατικών αξιών και των φωνών της τυραννίας και του αυταρχισμού» και ότι «πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βεβαιωθούμε ότι επιλέγουμε σωστά, επιλέγουμε τη δημοκρατία», δηλώνοντας ότι η Ελλάδα είναι πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.

Ο Αμερικανός πρέσβης ανέφερε ότι ο Πούτιν διεξάγει έναν πόλεμο από επιλογή, αμφισβητώντας τα θεμέλια των δημοκρατιών μας και τη διεθνή τάξη και πως «η ρωσική παραπληροφόρηση έχει αναπτυχθεί για να διαδώσει ψέματα σχετικά με την εισβολή και να συγκαλύψει τις φρικαλεότητες στα τρομερά εγκλήματα πολέμου».

Όπως είπε, είναι επιτακτική ανάγκη ΗΠΑ και Ελλάδα, ως θεματοφύλακες της δημοκρατίας, να εργαστούν από κοινού για την αντιμετώπιση των ψεμάτων, της παραπληροφόρησης και την προστασία των δημοκρατικών τους ιδανικών. Και ακριβώς σε αυτό το σημείο αναφέρθηκε στο διαδίκτυο λέγοντας ότι μπορεί να προωθεί τον διάλογο των πολιτών και την ανεκτικότητα, αλλά επίσης ενισχύει τις προκαταλήψεις, την διάδοση της παραπληροφόρησης και της πρόκλησης σύγχυσης «που απειλεί τον ιστό των κοινωνιών μας»!

«Η παραπληροφόρηση αναδεικνύεται ως μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι δημοκρατίες μας», ανέφερε συγκεκριμένα ο Τζορτζ Τσούνης, ότι δηλαδή πιστεύει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This