Κατά πλειοψηφία επί της αρχής το νομοσχέδιο για το Δημόσιο και την αξιολόγηση υπαλλήλων

Για τον Μάκη Βορίδη το νομοσχέδιο είναι τόσο... καινοτόμο, που «δημιουργεί αμηχανία στην αριστερή αντιπολίτευση»!

Must Read

Με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας ψηφίστηκε επί της αρχής το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών για το Δημόσιο και την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, από την Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής.

ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ 25 το καταψήφισαν, με την Ελληνική Λύση να επιφυλάσσεται να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, τόνισε ότι με το παρόν νομοσχέδιο εισάγεται μια άλλη φιλοσοφία στην αξιολόγηση και ότι «χτίζεται μια συνεργατική διαδικασία για τον εντοπισμό των δυνατών και αδύναμων σημείων κάθε εργαζομένου, για να τον παρακινήσει να τα βελτιώσει». 

Όπως είπε είναι τόσο καινοτόμο που «δημιουργεί αμηχανία στην αριστερή αντιπολίτευση», καθώς «αλλάζει τα δεδομένα και είναι προφανές πως αντιμετωπίζει αποφασιστικά τις παθογένειες της αξιολόγησης». Συνεχίζοντας δε να απευθύνεται στην αντιπολίτευση και σημείωσε ότι η κριτική είναι «εξ επαγγέλματος», επειδή πρέπει να διαφωνήσει με μια νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, και όχι επί της ουσίας.

Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε πως η αξιολόγηση των υπαλλήλων με βάση τις «δεξιότητες» είναι το σύστημα που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο και όλους τους οργανισμούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This