«Τουρκική πατρίδα η Κύπρος» για το υπουργείο Άμυνας των γειτόνων!

Είδαν οι θρασείς Τούρκοι «απάνθρωπες σφαγές που έκαναν Ελληνοκύπριοι τρομοκράτες σε βάρος των Τουρκοκυπρίων»!

Must Read

Ανήμερα της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο, εισβολής που κρατάει 48 χρόνια, και οι γείτονες που οι σύμμαχοι τρέχουν πίσω τους να ικανοποιήσουν κάθε τους απαίτηση, επιμένουν να προκαλούν και να προσβάλουν το αίμα που χύθηκε στην Κύπρο μας.

Έτσι το τουρκικό υπουργείο Άμυνας… τιμώντας την εισβολή, έγραψε: «Κατά την 48η επέτειο της Ειρηνευτικής Επιχείρησης στην Κύπρο, η οποία σταμάτησε τις απάνθρωπες σφαγές που έκαναν Ελληνοκύπριοι τρομοκράτες σε βάρος των Τουρκοκυπρίων, τιμούμε τους μάρτυρες και τους βετεράνους μας που πέρασαν στην αιωνιότητα, ενώ ευχόμαστε στους ήρωες υγεία, ευτυχία και  μακροζωία. Στην τουρκική πατρίδα στην Κύπρο, όπως στο παρελθόν δεν αφήσαμε κανέναν ομογενή μόνο του, έτσι και σήμερα δεν αφήνουμε και δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν μόνο του»!

Αυτές τις ωμές προκλήσεις δυστυχώς δεν τις βλέπουν ούτε οι σύμμαχοι, αλλά ούτε και εκείνες οι δυνάμεις σε Αθήνα και Λευκωσία που θέλουν… επαναπροσεγγίσεις!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This