Με την ίδια θέρμη στήριζαν και τον Καρατζαφέρη!

Κάποιος να ενημερώσει τον Κυριάκο για την κατάληξη…

Must Read

Άδωνις και Πλεύρης είναι πλέον οι τελευταίοι υπερασπιστές του Κυριάκου. Είναι οι μόνοι που έχουν το θράσος να βγαίνουν δημοσίως και να υπερασπίζονται τον πρωθυπουργό για το τεράστιο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Κάποιοι θα το έλεγαν και κατάντια. Διότι είναι θλιβερό ένας πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, να έχει απομείνει με πραίτορες τους δύο αποστάτες του Γιώργου Καρατζαφέρη. Αυτούς που ο Κώστας Καραμανλής απέρριπτε κάθε συνεργασία μαζί τους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν συνεργαζόμαστε με τα άκρα».

Μπορεί λοιπόν ο Κώστας Καραμανλής να προτίμησε την τιμητική προσφυγή στις κάλπες από την προσκόλληση στην καρέκλα με τις πλάτες του Άδωνι και του Πλεύρη, προκειμένου έτσι να διατηρήσει την φυσιογνωμία της παράταξης, αυτό όμως δεν έχει καμία εφαρμογή στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Μητσοτάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί από τους ιδρυτές των θυμάτων της 17 Νοέμβρη, μέχρι τους επαγγελματίες του αντισημιτισμού προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία. Η θητεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της παράταξης, θα μείνει στην ιστορία ως ο ορισμός της πολιτικής ανηθικότητας.

Αυτό που προφανώς δεν έχει συνειδητοποιήσει ο πρωθυπουργός είναι ότι ο Άδωνις και ο Πλεύρης με την ίδια θέρμη που στηρίζουν τις αλλόφρονες και επικίνδυνες αποφάσεις του, στήριζαν και τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Την κατάληξη σήμερα την γνωρίζουμε.

Εάν ο πρωθυπουργός την αγνοεί, ας επισκεφθεί τον δημοφιλή ιστότοπο YouTube και ας δει τι ακριβώς λέει ο Γιώργος Καρατζαφέρης για τους μέχρι πρότινος πραίτορες του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κι όμως: Έγινε γκράφιτι στην Κωσταντινούπολη η εικόνα παίκτη της Φενέρμπαχτσε να χτυπά οπαδό!

Έγινε και αυτό στην Τουρκία! Γκράφιτι σε τοίχο στην Κωνσταντινούπολη έκαναν την εικόνα του ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε, Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ,...

More Articles Like This