Συναγερμός στον Έβρο: Πρόταση να κλείσουν τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα!

Αναμένεται σοβαρό επεισόδιο με μετανάστες

Must Read

Όλες οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών συγκλίνουν στην πρόκληση υποκινούμενου από την Τουρκία επεισοδίου με μετανάστες στον Έβρο και αυτός είναι ο λόγος που οι ελληνικές Αρχές έχουν τεθεί σε συναγερμό.

Παρακολουθούν στενά το καραβάνι προσφύγων που στέλνει η Τουρκία στην Ανδριανούπολη, καθώς την καθοδήγησή τους έχει αναλάβει ιστοσελίδα και φυσικά οι τουρκικές Αρχές. Είναι δε τόσο οργανωμένο το σχέδιο που οι υποκινητές συνέστησαν σήμερα στους μετανάστες να γυρίσουν πίσω, γιατί δεν τούς έχει δοθεί ακόμη το «πράσινο φως» από τις τουρκικές Αρχές!




Με αυτό τον τρόπο η Άγκυρα κρατάει ουσιαστικά ομήρους τους μετανάστες, για να τους χρησιμοποιήσει ακριβώς την ώρα που η ίδια θα κρίνει. Το γεγονός ότι τα ελληνικά σύνορα έχουν θωρακιστεί, έχει οδηγήσει τους διακινητές να αλλάζουν δρομολόγια. Έτσι μπαίνουν στη Βουλγαρία και από εκεί είτε ακολουθούν τη διαδρομή για την Ευρώπη, είτε κατεβαίνουν και πάλι στην Ελλάδα.

Αυτός είναι ο λόγος που η Ελλάδα αύριο κιόλας αναλαμβάνει πρωτοβουλία να κλείσουν και τα σύνορα της Βουλγαρίας. Θα προηγηθεί συνάντηση του Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Βούλγαρο ομόλογό του και η απόφαση θα είναι το κλείσιμο των ελληνοβουλγαρικών συνόρων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This