Ο Χουλουσί Ακάρ κατηγόρησε την Ελλάδα για… εξαιρετικά επιθετική στάση απέναντι στην Τουρκία!

«Εμείς είμαστε πολύ ψύχραιμοι, πολύ υπομονετικοί, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας»

Must Read

Το άκρον άωτον του παραλογισμού από τους Τούρκους που κατηγορούν την Ελλάδα για… εξαιρετικά επιθετική στάση και δηλώνουν ότι οι ίδιοι είναι… ψύχραιμοι και… υπομονετικοί!

Αυτό ακριβώς δήλωσε με θράσος ο Τούρκος υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, που είπε χαρακτηριστικά: «Εμείς είμαστε πολύ ψύχραιμοι, πολύ υπομονετικοί, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας, ό,τι μπορεί να γίνει, το κάνουμε υπομονετικά».

Ο Ακάρ μετέβη στο Σιρνάκ στην Νοτιοανατολική Τουρκία, όπου πλειοψηφεί ο Κουρδικός πληθυσμός, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατηγό Γιασάρ Γικουλέρ, τον Διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων στρατηγό Μουσά Αβσεβέρ και τον Διοικητή των Ναυτικών Δυνάμεων, ναύαρχο Ερτζουμέν Τατλίογλου.

Μετά την τελετή απονομής της σημαίας ο Χουλουσί Ακάρ, σε δηλώσεις του τόνισε οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν βάλει τα δυνατά τους για να προστατεύσουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα 85 εκατομμυρίων πολιτών στη στεριά, στον αέρα, στη θάλασσα και κατηγόρησε φυσικά την Ελλάδα, αναφέροντας:

«Σε κάποια προβλήματα με την Ελλάδα. Δυστυχώς υπάρχουν οι προκλητικές ενέργειες της Ελλάδας, η ρητορική, ειδικά από ορισμένους πολιτικούς. Επιδεικνύουν μια εξαιρετικά επιθετική στάση απέναντι στην Τουρκία, λόγω των δικών τους εσωτερικών πολιτικών υπολογισμών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This