Πέμπτη 17/6/2021

Βελόπουλος: «Χάδι» οι κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τουρκία

Ως «χάδι» χαρακτηρίζει η Ελληνική Λύση τις κυρώσεις της Ε.Ε. προς την Τουρκία για την εισβολή της στη Συρία.

«Τελικά η Ε.Ε. άλλη μία φορά απέδειξε πόσο «φοβική» και ανίσχυρη είναι απέναντι στην τουρκική αλαζονεία, που εκδηλώνεται με τις θηριωδίες στη Συρία σε βάρος του κουρδικού πληθυσμού» αναφέρει το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, που σε άλλη ανακοίνωσή του καταγγέλλει τις Μεγάλες Δυνάμεις ότι «μπροστά στα συμφέροντά τους, εύκολα «αδειάζουν» τους πρώην συμμάχους, όπως ακριβώς συνέβη στην περίπτωση των Κούρδων με τις ΗΠΑ. Γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ούτε η Ελλάδα μπορεί να βασίζεται στις… ΗΠΑ αλλά και σε καμία άλλη «μεγάλη δύναμη»!

Η Ελλάδα, επισημαίνει η Ελληνική Λύση, «μπροστά σε γεωπολιτικούς και εθνικούς κινδύνους είναι μόνη της, κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους «ευκολόπιστους», που με κενά ευχολόγια πανηγύρισαν για την «προστασία» μας από τις ΗΠΑ».

Την ίδια ώρα, το κορυφαίο στέλεχος της ΛΑΕ και πρώην επικεφαλής της Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε ότι «Ελλάδα και Κύπρος βρίσκονται στο σημείο μηδέν. Η Τουρκία του Ερντογάν και του τουρκικού πολιτικού κατεστημένου δεν πρόκειται να σταματήσουν, αν δεν τους σταματήσουμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ