Ο Άδωνις μας… απειλεί ότι «σε τέσσερα χρόνια η Ελλάδα θα είναι διαφορετική χώρα»

H Goldman Sachs ετοιμάζει... στρατηγικές επενδύσεις στη χώρα μας και ο υπουργός ετοιμάζει φτυάρια και μυστριά

Must Read

Αίτηση για τις στρατηγικές επενδύσεις στο Enterprise Greece έχει καταθέσει η Goldman Sachs, για το πρώτο ξενοδοχείο της στην Ελλάδα, στην Χαλκιδική, όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο του 33ου Annual Greek Economic Summit 2022.

Όπως σημείωσε «αυτό σημαίνει ότι μια μεγάλη εταιρεία αυτού του βεληνεκούς εμπιστεύεται την Ελλάδα, σημαίνει ότι οι πελάτες που πάει να προσελκύσει θα είναι πολύ υψηλού εισοδήματος, ακριβώς το τουριστικό μοντέλο το οποίο θέλουμε να προσελκύσουμε και άρα αυτό δείχνει το μέγεθος της αλλαγής της χώρας. ‘Αλλωστε, έχουν έλθει πολλού μεγάλοι ήδη, όπως η Blackstone».

Ο υπουργός, αναφερόμενος στο ότι η χώρα μας προσελκύσει πλέον, και επενδύσεις στο κομμάτι της υψηλής τεχνολογίας είπε ότι «την Πέμπτη το πρωί, με τον κ. πρωθυπουργό, θα πάμε να εγκαινιάσουμε το νέο τεράστιο data center της Digital Realty, όπου είχαμε κάνει την πρώτη «φτυαριά» πέρσι και φέτος είναι έτοιμο – 9 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα – να το εγκαινιάσουμε και ταυτόχρονα θα κάνουμε και «φτυαριά» για το επόμενο, το οποίο ήδη χτίζει, και από ό,τι έχω μάθει, ετοιμάζονται για να κάνουν κι άλλα δύο».

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «Θέλουμε να τελειώσουν οι εκλογές γρήγορα και να πάμε με νέα ορμή στην επόμενη θητεία μας για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις. Η Ελλάδα, σε τέσσερα χρόνια από σήμερα, θα είναι μια τελείως διαφορετική χώρα. Μια πλήρως ευρωπαϊκή χώρα με ελεύθερη οικονομία, εξαιρετικά ανταγωνιστική και πλήρως digital. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος, γιατί αν αυτή την τετραετία, με τόσες αναποδιές, καταφέραμε και φτάσαμε εδώ, την επόμενη τετραετία – που δεν θα συνεχιστούν φαντάζομαι οι αναποδιές – θα μπορούμε να πάμε λίγο πιο γρήγορα».

Αν πλακώσουν όλα τα διεθνή κοράκια στην Ελλάδα είναι βέβαιο ότι σε τέσσερα χρόνια δεν θα είναι η χώρα που ξέρουμε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This