Τα «ευχαριστώ» του Νάσου Ηλιόπουλου και οι ευχές του στην Τσαπανίδου

Σίγουρος ότι θα κάνει τη διαφορά η δημοσιογράφος

Must Read

Πριν λίγες ώρες η γνωστή δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου ανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αντικαθιστώντας τον Νάσο Ηλιόπουλο ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής.

Την αλλαγή σκυτάλης σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος με ανάρτησή του στα social media, κάνοντας αναφορά σε όσους τον εμπιστεύτηκαν και τον στήριξαν, και ειδικά στον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως έγραψε: «Ένας κύκλος έκλεισε. Νιώθω χαρούμενος γιατί προσπάθησα να υπηρετήσω το συλλογικό μας σχέδιο με τον σεβασμό και την ευθύνη που έχει να εκπροσωπείς τον πολιτικό σου χώρο.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Πόπη Τσαπανίδου. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά στη δύσκολη και απαιτητική περίοδο που έχουμε μπροστά μας.

Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει.

Χρωστάω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στέργιο Καλπάκη και στην Τάνια Καραγιάννη για την πολύτιμη βοήθεια και τη συνεργασία που είχαμε από την πρώτη μέρα. Χωρίς τη δική τους βοήθεια αλλά και χωρίς το σύνολο της ομάδας του γραφείου τύπου όλα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα. Είμαι σίγουρος ότι την ίδια πολύτιμη βοήθεια θα συνεχίσουν να παρέχουν μέχρι τις εκλογές και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Όλες και όλοι ποτέ δε θα ξεχάσουμε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Την τύχη που είχαμε να συνεργαστούμε μαζί του. Του χρωστάμε για όσα μας έμαθε, πρώτα από όλα με το προσωπικό του παράδειγμα.

Στο χέρι μας είναι το 2023 να είναι μια χρονιά αλλαγών, μια χρονιά δικαιοσύνης. Καλούς αγώνες!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This