ΚΚΕ: Διγενή, Πάνου και Τσακνής υποψήφιοι σε Αθήνα και Επικρατείας στις εκλογές

Τρεις «ηχηρές» υποψηφιότητες από τον Περισσό

Must Read

Τρεις υποψηφιότητες με ενδιαφέρον ανακοίνωσε το ΚΚΕ, δύο ημέρες μετά την συναυλία που οργάνωσε για τον Σταύρο Ξαρχάκο. Υποψήφιοι με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας θα είναι η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή (στο Νότιο Τομέα), ο Διονύσης Τσακνής (στο Επικρατείας) και ο Θέμης Πάνου (στην Α’ Αθηνών).

Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, η Σεμίνα Διγενή, κατεβαίνει υποψήφια στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

«Είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Ηλεκτρονική Δημοσιογραφία στην Ιταλία. Έχει μακρά δημοσιογραφική πορεία σε εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Έχει βραβευτεί με 19 βραβεία για το έργο της στην ελληνική τηλεόραση και τη δημοσιογραφία. Αρθρογραφεί στον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη και δημιουργεί podcasts στα sites Real.gr, Enikos.gr και στο ραδιόφωνο του Real fm. Έχει εκδώσει συνολικά πέντε βιβλία.»

Ο Θέμης Πάνου θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας.

«Είναι ηθοποιός με πολλά χρόνια σημαντικής παρουσίας στο θέατρο και τον κινηματογράφο, την τηλεόραση. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Είναι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ενώ μεταξύ άλλων έχει βραβευτεί για την ερμηνεία του στο φεστιβάλ κινηματογράφου Βενετίας το 2013. Παράλληλα έχει και συγγραφικό έργο.»

Ο Διονύσης Τσακνής θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

«Είναι συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής. Γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Μουσική. Έχει εκδώσει 30 δίσκους και 2 CD single, ενώ έχει γράψει μουσική για πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Έχει επίσης βραβευτεί για τη μουσική στο θέατρο και το τραγούδι.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This