ΣΥΡΙΖΑ: «Ψήνουν» λίστες με υποψήφιους βουλευτές

Στόχος της ηγεσίας είναι η ανανέωση με εκπροσώπους τη νέας γενιάς και γυναικών σε ποσοστό 50%

Must Read

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα κληθεί να εγκρίνει τον κορμό των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές, έχει προσλάβει χαρακτηριστικά…κινητής εορτής, καθώς βαδίζει από αναβολή σε αναβολή.

Αρμόδιες πηγές λένε στη «δημοκρατία» ότι η ανακοίνωση των υποψηφίων είναι πλέον θέμα ωρών, χωρίς να αποκλείουν αυτό να συμβεί και εντός της ημέρας ή το αργότερο την ερχόμενη Δευτέρα, δεδομένου ότι το προεκλογικό τοπίο έχει σημαντικά προσδιοριστεί και η χώρα οδεύει στις κάλπες πλησίστια. Θα ακολουθήσει, προφανώς προς άγραν εντυπώσεων σε επόμενη στιγμή, η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Στόχος της ηγεσίας είναι η ανανέωση με εκπροσώπους τη νέας γενιάς και γυναικών σε ποσοστό 50%, σύμφωνα με τις κομματικές αποφάσεις, και η διεύρυνση με την παρουσία υποψηφίων που θεωρούνται καταξιωμένοι στον επαγγελματικό χώρο τους και στις τοπικές κοινωνίες.

Την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει το πυκνό πρόγραμμα περιοδειών με σκοπό να αναδείξει ειδικά το μέγα πρόβλημα της ακρίβειας. Στο πλαίσιο αυτό επισκέφτηκε χθες στο Αιγάλεω οικογενειακή βιοτεχνία και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ιδιοκτήτες και τους εργαζομένους για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην πραγματική οικονομία. Οι ιδιοκτήτες της βιοτεχνίας ανέφεραν ότι το ενεργειακό κόστος, σε συνδυασμό με τις αυξήσεις στις πρώτες ύλες, γονατίζει τις επιχειρήσεις ακόμα και μετά τις επιδοτήσεις.

Στην παρατήρηση Τσίπρα ότι έχουν αποκτήσει συνέταιρο στη βιοτεχνία τη ΔΕΗ ο ιδιοκτήτης απάντησε ότι «από 7.000 ευρώ που ήταν το ρεύμα τώρα πληρώνουμε 20.000 ευρώ! Υπάρχει επιδότηση αλλά δεν φθάνει, έχει διπλασιαστεί» και αυτό, όπως ανέφεραν, τη στιγμή που η παραγωγή έχει μειωθεί στο μισό. Το άλλο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι η έλλειψη χρηματοδοτικών εργαλείων και η στάση των τραπεζών. «Η τράπεζα για να σε χρηματοδοτήσει πρώτα θα σου δέσει τα πόδια, μετά τα χέρια και μετά θα σου δώσει λεφτά. Γι’ αυτό προσπαθούμε να είμαστε αδάνειστοι. Με μηδέν δανεισμό» είπαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This