«Βέτο τώρα στο NATO!» – Μόνο μια φωνή «έσπασε» την αφωνία για την εξαφάνιση της Κύπρου από το χάρτη για χάρη της Τουρκίας

«Είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας; Ψηφίσατε σωστά;» - Τσιμουδιά από Κυβέρνηση και πολιτικά κόμματα... πλην ενός

Must Read

«Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ΝΑΤΟ προκειμένου να ‘κατευνάσει’ την Τουρκία, προτίθεται να ‘διαγράψει’ από τους χάρτες των ασκήσεων και αποστολών του Βορειοατλαντικού Συμφώνου την Κυπριακή Δημοκρατία αλλά και τις θαλάσσιες ζώνες, αντικαθιστώντας τες με ‘συντεταγμένες’», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση για την αδιανόητη πληροφορία που αποκάλυψε η «Καθημερινή».

Διαβάστε ακόμα: Αδιανόητο: Το ΝΑΤΟ διαγράφει από τον χάρτη την Κύπρο για χάρη της Τουρκίας!

Προσθέτει ότι «πρόκειται για μία ιταμή, αδιανόητη, εγκληματική ενέργεια κατά της Ελλάδας και ολόκληρου του ελληνισμού» και ότι η «Ελληνική Λύση για άλλη μια φορά δυστυχώς δικαιώνεται, καθώς προειδοποιούσε ότι η πολιτική του ‘πρόθυμου συμμάχου’ θα οδηγήσει σε ολέθριες συνέπειες για τα εθνικά μας συμφέροντα».

Σύμφωνα με την Ελληνική Λύση «η χρήση του βέτο είναι πλέον επιβεβλημένη», ενώ όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «η Ελληνική Λύση προειδοποιεί την κυβέρνηση της Ν.Δ. πως εάν ανεχθεί αυτό το ανοσιούργημα, διαπράττει προδοσία κατά της Ελλάδας και της Κύπρου».

Βελόπουλος: Είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας; Ψηφίσατε σωστά;

Λίγο αργότερα δήλωση έκανε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη «σωστή πλευρά της ιστορίας» για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία, όπως αναφέρει, προβλέπει απώλεια του ονόματος Μακεδονία, απώλεια της Βορείου Ηπείρου και εξαφάνιση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

  • Αναλυτικά:

«Η σωστή πλευρά της ιστορίας: προβλέπει απώλεια του ονόματος Μακεδονία, απώλεια της Βορείου Ηπείρου και σήμερα,οι Αμερικανοί δίνουν διπλή ονομασία για τα Στενά και απαλοιφή των βασικών ονομασιών στους χάρτες προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να μην υπάρχει η ανάγκη αναφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά αυτή να περιγράφεται με συντεταγμένες για το χατίρι της Τουρκίας! ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΆ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ; ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ; Ο νεοέλληνας στην…. θάλασσα που ίσως σε λίγο να γίνει…. τουρκική! Είπαμε η σωστή πλευρά της ιστορίας για την ΝΔ και τον Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This