«Εθνικά επικίνδυνο» για την Ελληνική Λύση το ταξίδι Γεραπετρίτη στην Άγκυρα

«Δεν μιλάμε για «συζήτηση», αλλά για συνθηκολόγηση»

Must Read

Την έντονη αντίθεση για το προγραμματισμένο ταξίδι του Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη στην Άγκυρα, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Τονίζοντας μάλιστα ότι είναι «μία εθνικά επικίνδυνη ενέργεια», ζητώντας την ακύρωσή της. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος:

«Αναφερόμενο στην επίσκεψη του Έλληνα ΥΠΕΞ στην Τουρκία, το κρατικό πρακτορείο Αναντολού όρισε ως «διαφορές» την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και τις «συνεχιζόμενες παραβιάσεις που διαπράττουν οι Έλληνες»!

Την ίδια στιγμή, η Τουρκία ανακοινώνει την αποστολή πολεμικών πλοίων στην κατεχόμενη Κύπρο.

Όταν η κυβέρνηση καταγγέλλει την Τουρκία για «υβριδικό πόλεμο» και παράλληλα αποστέλλει τον ΥΠΕΞ της στον επιτιθέμενο, τότε δεν μιλάμε για «συζήτηση», αλλά για συνθηκολόγηση.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τουρκία αποτελεί έμμεση αναγνώριση των τουρκικών ισχυρισμών και έκνομων πράξεων.

Πρόκειται για μία εθνικά επικίνδυνη ενέργεια που πρέπει να αποτραπεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This