Κωνσταντοπούλου: «Βλέπω διάσπαση – Δεν θα αλλάξει τον κόσμο ο Κασσελάκης»

«Είναι ένας άνθρωπος που του έχουν χτίσει ένα ρόλο» λέει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

Must Read

Aιχμές κατά του υποψηφίου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη που κέρδισε την μάχη των εσωκομματικών εκλογών της περασμένης Κυριακής, άφησε η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Με αυστηρό ύφος η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στο υπόβαθρο του Σ. Κασσελάκη τονίζοντας: «Έχουμε στο σημείο φτάσει να λέει στέλεχος της Goldman Sachs να λέει πως είναι αριστερός και κατά του κεφαλαίου» δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Live News.

 

Όπως τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έχασαν την εμπιστοσύνη τους στο κόμμα, ενώ όπως τονίζει, «βλέπει» να έρχεται η διάσπαση: «Σημασία έχει ποιες αξίες υπηρετείς. Με άδεια έδρανα των 47 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπερασπίζεσαι τους αδύναμους. Τον κόσμο τον υπερασπίζεσαι όταν θυσιάζεις κάτι δικό σου. Πολλοί άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ έχασαν την εμπιστοσύνη τους. Και εγώ γι’ αυτό έφυγα. Η άποψή μου είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκε στην εντολή που είχε και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση και αυτό δεν αλλάζει με επικοινωνιακούς τρόπους. Στο πρόσωπο του Κασσελάκη αναζητείται το νέο αλλά εγώ αυτό που βλέπω είναι πολύ παλιό. Έχουμε χορτάσει από τους πολιτικούς που άλλα λένε και άλλα κάνουν. Βλέπω διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ. Μακάρι να υπήρχε σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση» τόνισε.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ουρανοκατέβατο, ο οποίος δεν θα μπορέσει να στηρίξει τον ρόλο του: «Από το 15’ έχουμε ένα κόμμα που άλλα έλεγε και άλλα έκανε. Έτσι και ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία προηγούμενη πορεία στην κοινωνία και στα κοινωνικά κινήματα να εμφανίζεται ως μία ουρανοκατέβατη λύση που σε πολλούς φαντάζει μία επιλογή. Είναι ένας άνθρωπος που του έχουν χτίσει ένα ρόλο και προσπαθεί να ανταποκριθεί αλλά πιστεύω πως δεν θα μπορεί να το στηρίξει για πολύ καθώς πιστεύω πως δεν υπάρχει υπόβαθρο και περιερχόμενο» δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου τονίζοντας ότι  «εμένα αυτό που με απασχολεί είναι να αλλάξουμε τον κόσμο και δεν πιστεύω πως ο Κασσελάκης θα αλλάξει τον κόσμο ούτε κανένας από τους υπολοίπους».

 

Δείτε επίσης:

Xαμός στο Twitter με τη «γιαγιά» του Κασσελάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This