Άννα Μεθυμάκη: Η Αττική γίνεται ένας παγκόσμιος must τουριστικός προορισμός

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Νοτίου Τομέα με τον Νίκο Χαρδαλιά μιλά για το τουριστικό brand Attica

Must Read

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Νοτίου Τομέα με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά αναλύει πώς η Αττική γίνεται ένας παγκόσμιος must τουριστικός προορισμός

Η Μεθυμάκη Αννα, περιφερειακή σύμβουλος Νοτίου Τομέα Αθηνών από το 2010 μέχρι σήμερα, δηλώνει: «Η Αττική έχει όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε έναν παγκόσμιο επιβλητικό τουριστικό προορισμό. Διαθέτει μοναδικό πολιτιστικό και αρχαιολογικό απόθεμα λόγω της μακράς της Ιστορίας, καθώς και απαράμιλλες φυσικές ομορφιές. Ετσι, μπορεί να καλύψει ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων των επισκεπτών που θα την επιλέξουν για τις διακοπές τους όλες τις εποχές του χρόνου. Η Περιφέρεια μπορεί να δώσει μια νέα διάσταση στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Αττικής, στηρίζοντας την επέκταση της τουριστικής περιόδου σε ολόκληρη την έκτασή της, από την Ελευσίνα, το ιστορικό κέντρο των Αθηνών, την Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Σούνιο, τη Βραυρώνα, τον Μαραθώνα, το Αμφιαράειο, τα νησιά και τις παραλίες με δεκάδες γαλάζιες σημαίες.

Σήμερα υπάρχουν οι βασικές αναγκαίες υποδομές που μπορούν να γίνουν ερείσματα για τη διάχυση και επέκταση του τουρισμού σε ολόκληρη την Αττική, 365 μέρες τον χρόνο.
Προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε για τη δημιουργία ενός στοχευόμενου προγράμματος, με έμφαση στον θεματικό τουρισμό και στην αναγνωσιμότητα του τουριστικού brand Attica παγκοσμίως, καθώς και τη στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων στη μετά Covid εποχή. Η Αττική έχει παρόν και μέλλον που ανήκει σε όλους. Αξίζει να αναδειχθεί σε μια περιφέρεια που θα είναι πρωτοπόρος σε πολλούς τομείς. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα εποχή, μια Αττική βιώσιμη, πράσινη, πιο δημιουργική και πιο δίκαιη. Σας καλώ να σταθούμε μαζί σε αυτή την πρόκληση. Με ενθουσιασμό και αφοσίωση για την Αττική που αξίζουμε».

Η Μεθυμάκη Αννα είναι πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και στέλεχος του υπουργείου Δικαιοσύνης, μέλος Οικονομικής Επιτροπής, Πολιτισμού και Αθλητισμού και πολλών Διοικητικών Επιτροπών της Περιφέρειας, ΕΣΔΝΑ, Επιτροπών Παρακολούθησης Εργων κ.ά. Μέλος Δ.Σ. Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και της Παγκρήτιας Ενωσης Αττικής. Δημιουργός του ιστότοπου ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ, με πλούσια αρθρογραφία σε εφημερίδες και περιοδικά και τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παρεμβάσεις για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εθνικά, κοινωνικά, περιβάλλοντος και πολιτισμού. Μιλάει πέντε γλώσσες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This