Μετανάστες θέλουν; Υπάρχουν οι Αρμένιοι!

Είναι χριστιανοί και τρέφουν αισθήματα συμπάθειας για τον λαό και τον πολιτισμό μας

Must Read

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ διαρρηγνύει τα ιμάτιά της για την Ουκρανία και στέλνει πολεμικό υλικό με έξοδα του ελληνικού λαού, εκδίδει εχθρικές ανακοινώσεις προς τη Ρωσία και έχει καλέσει ακόμα και νεοναζί του Τάγματος Αζόφ να μιλήσουν στο Κοινοβούλιο, προσποιείται ότι δεν είδε και δεν άκουσε τις επιχειρήσεις εθνοκτονίας που πραγματοποιούν οι Τουρκοαζέροι στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ σε βάρος των Αρμενίων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης δεν έχουν πει και δεν έχουν γράψει λέξη για τα εγκλήματα που διαπράττουν οι Τουρκοαζέροι στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ για λόγους που πρέπει να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό αλλά και στους φίλους Αρμενίους.

Πριν από λίγες ημέρες σε δημοσίευμα των «Financial Times» αναφερόταν ότι η Ελλάδα σκόπευε να νομιμοποιήσει 300.000 μετανάστες για να βρει λύση για τα εργατικά χέρια που λείπουν από την πρωτογενή παραγωγή – κάτι που παραδέχτηκαν τόσο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης όσο και ο υπουργός Μετανάστευσης Δημήτρης Καιρίδης.

Η δικαιολογημένη οργή της κοινής γνώμης γι’ αυτή την εθνοδιαλυτική απόφαση υποχρέωσε την κυβέρνηση να κάνει «μισή αναδίπλωση», με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη να δηλώνει ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να κάνει «μαζικές ελληνοποιήσεις» – λες και οι νομιμοποιήσεις που σχεδιάζει να κάνει δεν είναι το πρώτο βήμα της ελληνοποίησης.

Αφού, λοιπόν, η κυβέρνηση δηλώνει ότι θέλει μετανάστες να δουλέψουν στην Ελλάδα, ας ανοίξει τα σύνορά της για να δεχτεί τους Αρμένιους πρόσφυγες που ακόμα μια φορά πέφτουν θύματα του τουρκισμού που εφαρμόζεται πιστά και από τις κυβερνήσεις του Αζερμπαϊτζάν.

Οι Αρμένιοι είναι πολιτισμικά ξαδέλφια των Ελλήνων. Είναι χριστιανοί και τρέφουν αισθήματα συμπάθειας για τον λαό και τον πολιτισμό μας. Επιπλέον, έχουν αποδείξει ότι είναι και παραμένουν ένα ευγενές, δημιουργικό και υπερήφανο έθνος. Οι Αρμένιοι αναπτύσσουν σημαντική οικονομική και επιστημονική δραστηριότητα σε όποια χώρα βρεθούν.

Η Ελλάδα ας κάνει τη διαφορά δείχνοντας έμπρακτα ότι βοηθά και υπολογίζει τους φυσικούς συμμάχους της. Αν θέλουν εργατικά χέρια, ας μη γεμίσουν την Ελλάδα με τουρκόφρονες τζιχαντιστές. Ας καλοδεχτούν τους Αρμένιους πρόσφυγες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This