Μπέος για Κασσελάκη: «Να παρέμβει η Δικαιοσύνη γι’ αυτό το νούμερο, το φρούτο, που μας ήρθε εξ Αμερικής!»

Επιμένει ο δήμαρχος Βόλου - Νέες δηλώσεις κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Παρά την εισαγγελική παρέμβαση για τη δήλωση που προκάλεσε σάλο, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, σε νέα συνέντευξή του επιτίθεται ξανά στον Στέφανο Κασσελάκη και ζητάει να παρέμβει η Δικαιοσύνη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» ο Α. Μπέος δήλωσε ότι το  90% των Ελλήνων επικρίνει τον Στέφανο Κασσελάκη όπως και ο ίδιος αλλά δεν μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα. Εξαπολύοντας νέα βέλη, ο δήμαρχος Βόλου υποστήριξε ότι «μάγκας και Κασσελάκης δεν πάνε μαζί».

Παράλληλα, ανέφερε ότι η δήλωσή του διαστρεβλώθηκε και παρεξηγήθηκε: «Η δήλωσή μου δεν ήταν λάθος, λάθος την παίρνετε εσείς» είπε και πρόσθεσε ότι «η λέξη π@@@@δες πήγαινε στο Kασσελάκη και όχι στους ομοφυλόφιλους. Αν κάποιοι το θεώρησαν προσβλητικό και θίχτηκαν το παίρνω πίσω τη λέξη».

Ο Α. Μπέος υποστήριξε ότι η σχέση του είναι καλή με τους ομοφυλόφιλους και ότι έχει συνεργαστεί μαζί τους: «Δεν ήμουν ποτέ ομοφοβικός. Δούλευα στο θέαμα κ είχα πάντα καλές σχέσεις με ομοφυλόφιλους. Άλλο όμως αυτό και άλλο εσείς στις τηλεοπτικές εκπομπές να προσπαθείτε να χειραγωγήσετε ή να οδηγήσετε τον κόσμο τι θα ψηφίσει. Παραδείγματος χάριν αναφέρατε το χαστούκι μου προς δημότη, όχι όμως το κλείσιμο του δρόμου το οποίο πήγα να λύσω», ανέφερε ενώ σε ερώτηση που δέχτηκε απάντησε ότι είναι καλός με τους gay επειδή ο ίδιος είναι «γλυκός».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Κασσελάκη ότι πρέπει να παρέμβει η δικαιοσύνη για τις δηλώσεις αυτές, ο Α. Μπέος υποστήριξε ότι δεν είναι δουλειά του να παροτρύνει τη δικαιοσύνη, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος τόνισε: «Θα χαρώ να παρέμβει η δικαιοσύνη. Πρώτα να παρέμβει για εκείνον. Γι’ αυτό το νούμερο, το φρούτο, που μας ήρθε εξ Αμερικής στην Ελλάδα, που τον ψάχνουν στην Ιαπωνία, που ήρθε εδώ και ξαφνικά θα πρέπει να έχουμε δίπλα μας όλοι έναν ράφτη (Tayler)».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το πώς θα αισθανόταν ένα ομοφυλόφιλο παιδί που μπορεί να άκουγε αυτές τις δηλώσεις του, ο δήμαρχος Βόλου απάντησε: «τέτοια ώρα το παιδί θα κοιμόταν».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This