Βελόπουλος: «Έγιναν εγκλήματα και ο Μητσοτάκης μας λέει ότι φταίει ο κακός καιρός»

Must Read

Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος, τονίζοντας ότι στη Θεσσαλία έγιναν εγκλήματα, αλλά ο πρωθυπουργός τα «ρίχνει» στον κακό καιρό…

«Το πρόβλημα αυτής της κυβέρνησης είναι ότι λειτουργεί πάντα με χρονοκαθυστέρηση, και όταν το κάνει αυτό επιχειρεί να κρύψει τα λάθη της, ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, στην πρωτολογία του στη Βουλή, στη συζήτηση για τις καταστροφές σε Θεσσαλία και Έβρο.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον τρόπο αντιμετώπισης των καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία, λέγοντας ότι «υπάρχουν συγκεκριμένα εγκλήματα» και ότι «η Ελλάδα είναι ένα κράτος μπάχαλο, ένα κράτος “μπανανία”». Προσέθεσε ότι «ο πρωθυπουργός ήρθε εδώ και δεν είχε καμία διάθεση αυτοκριτικής, μας είπε ότι φταίει ο κακός καιρός», σημειώνοντας ότι όταν μιλάει ο πρωθυπουργός στη Βουλή, πρέπει «να έχει το θάρρος να λέει και τι δεν κάνατε και τι στραβό έγινε και πως φταίει ο τάδε υπουργός του και όχι να προσπαθεί να κάνει μια συγκάλυψη όλων των δεδομένων». Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναρωτήθηκε αν θα τιμωρηθεί κανείς για τους νεκρούς στη Θεσσαλία, αν θα μάθουμε ποτέ ποιος φταίει και υποστήριξε ότι «πολιτική δεν σημαίνει καταστολή, σημαίνει πρόληψη». «Ήρθε η ώρα των πράξεων και όχι των λόγων», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχετικά με τις πυρκαγιές στον Έβρο και την τεράστια καταστροφή στην περιοχή, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε ότι «κάηκε γιατί κάποιοι φταίνε επί δεκαετίες». «Δεν αποδίδω ευθύνη μόνο σε αυτή την κυβέρνηση», συμπλήρωσε και ρώτησε τον πρωθυπουργό «γιατί δεν πήρατε αντιπυρικό υγρό όπως κάνατε στην Πάρνηθα» σημειώνοντας «δεν θα καιγόταν ούτε ο Έβρος ούτε η Ρόδος, αν το κάνατε». Επίσης, ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν τελικά θα τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες στον Έβρο.

«Κανένας διάλογο με την Τουρκία όσο αυτή δεν συμπλέει με το διεθνές δίκαιο»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν στην Ελλάδα στις 7 Δεκεμβρίου, ανέφερε ότι «εγώ δεν λέω να μην κάνεις διάλογο με τους συμμάχους και με τους εχθρούς ακόμα μπορείς να κάνεις διάλογο, αλλά τι να συζητήσεις;». Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, η Ελλάδα δεν θα πρέπει να κάνει «κανένα διάλογο με την Τουρκία όσο αυτή δεν συμπλέει με το διεθνές δίκαιο και όσο δεν αποχωρούν τα στρατεύματα κατοχής από την Κύπρο και δεν διεκδικεί κομμάτια ελληνικού εδάφους».

Δείτε επίσης:

Ο υφυπουργός Τριαντόπουλος, διαψεύδει τον Αγοραστό για το «μπάζωμα» στα Τέμπη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This