Πώς η Εύα γνώρισε τον Φραντσέσκο – Νέα στοιχεία από το Politico για το «χρυσό ζευγάρι» του QatarGate

Must Read

Το Politico επανέρχεται στο σκάνδαλο διαφθοράς υπέρ του Κατάρ και φέρνει στο φως νέες πληροφορίες για το πολύκροτο ζεύγος ΚαϊλήΤζόρτζι. Με τίτλο «Πώς η Εύα συνάντησε τον Φραντσέσκο: Το χρυσό ζευγάρι στην καρδιά του ευρωπαϊκού σκανδάλου QatarGate» το περιοδικό αναφέρεται στον κοινό βίο και την πολιτεία των δύο πρώην συντρόφων.

«Η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι δεν είχαν αφήσει τίποτε στην τύχη. Το δίδυμο που αργότερα θα γινόταν το πιο διάσημο, πολλοί θα έλεγαν διαβόητο, ζευγάρι στην πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης προετοιμάζονταν για αυτήν την στιγμή επί χρόνια» σχολιάζει το Politico και συνεχίζει:

«Μαζί σχημάτισαν ένα τρομερό ζευγάρι εξουσίας και ένα λαμπρό παράδειγμα του τι μπορούν να επιτύχουν οι Ευρωπαίοι από τις αντίστοιχες μεσογειακές πατρίδες τους στο σύστημα της ΕΕ εάν παίξουν σωστά τα χαρτιά τους».

Το περιοδικό παρουσιάζει την Εύα Καϊλή ως πολιτική «διασημότητα» στην Ελλάδα που είχε αποκτήσει φήμη ως τηλεοπτική παρουσιάστρια και την εποχή σύλληψής της «ήταν μια από τις πιο εξέχουσες πολιτικούς των Βρυξελλών».

Το «χρυσό ζευγάρι»

Εύα και Φραντσέσκο γνωρίστηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο και ξεκίνησαν να βγαίνουν. Ωστόσο, η Καϊλή δεν διέθετε χρόνο για σχέση και πέρασε ένας χρόνος έως ότου υπάρξει μεταξύ τους σοβαρός δεσμός. 

Το Politico γράφει πως ο Τζόρτζι ήταν ένας απλώς υπάλληλος των Βρυξελλών και δεν διέθετε το πολιτικό βάρος της συντρόφου του.

Το περιοδικό επιχειρεί να κατανοήσει τα κίνητρα του ζεύγους και αναφέρει πως ο Φραντσέσκο έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του στο σκάνδαλο φέρεται να δήλωσε στις βελγικές Αρχές : «Ποτέ δεν αγάπησα την πολυτέλεια. Δεν ξέρω γιατί έχασα τον δρόμο μου».

«Αισθάνεται ότι μεγάλωσε με πολλές στερήσεις. Ήθελε να νιώσει ότι ακόμη και αν παραιτηθεί από την Πολιτική, θα έχει μια άνετη ζωή» υπιστηρίζει, ωστόσο, για την Καϊλή το Politico επικαλούμενο άνθρωπο που την καλά.

«Αγαπούσε ανθρώπους με δύναμη και χρήματα. Πάντα έλεγε: Ξέρεις ότι αυτή η εκδήλωση θα έχει επιχειρηματίες. Και πάντα της άρεσε να έχει σπίτια και ακίνητα, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκε με τα πολυτελή πράγματα» προσθέτει η ίδια πηγή στο περιοδικό.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This