13-7-2020

«Χριστουγεννιάτικο δώρο» σε 200.000 νοικοκυριά ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης: «Να πάρει θέση το ΝΑΤΟ για την Τουρκία (video)

Έκτακτη ενίσχυση για 200.000 αδύναμες οικονομικά οικογένειες ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη λήξη του 13 συνεδρίου της ΝΔ.

«Σήμερα ανακοινώνω ότι περίπου 200.000 νοικοκυριά των πιο αδύναμων Ελλήνων θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση που θα δοθεί πριν τα Χριστούγεννα. Και με κατεύθυνση προς εκείνους τους συμπολίτες μας, που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη. Τους πιο αδύναμους από τους μακροχρόνια άνεργους, τις πολύτεκνες οικογένειες, και μια κατηγορία για την οποία νοιάζομαι ιδιαίτερα, τις οικογένειες με εξαρτώμενα τέκνα ΑΜΕΑ!»

Είπε ακόμα πως το επόμενο διάστημα έρχεται ο εκσυγχρονισμός των ΕΛΤΑ μια η διάσωση της ΔΕΗ, ενώ αποδοκίμασε και καταδίκασε την Τουρκία  για την προκλητική συμπεριφορά της, ενώ υποστήριξε πως θα ζητήσει από το ΝΑΤΟ να πάρει θέση:

«Δεν μπορεί μια συμμαχία να στέκεται αδιάφορη όταν ένα μέλος της στρέφεται εναντίον άλλου μέλους της» είπε και -πρόσθεσε πως «η τακτική των ίσων αποστάσεων δεν ωφελεί».

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα πως η ΕΕ έχει πάρει σαφή θέση όπως και το ΕΛΚ υπέρ της Ελλάδας σε αντίθεση με άλλες παρατάξεις.

Για τις εργασίες του Συνεδρίου υποστήριξε πως υπηρέτησαν τους στόχους και κατέληξαν σε ένα συνεκτικό κείμενο που αποτελεί οδηγό δράσης ενώ μίλησε σε ολόκληρη την κοινωνία: «Εμείς συνομιλούμε με όλη την κοινωνία και δεν ανακυκλώνουμε φθαρμένα υλικά του χθες” , είπε ο κ. Μητσοτάκης ενώ έκανε αντίστιξη εμμέσως με τη συνεδρίαση στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Μητσοτάκης δήλωσε ακόμα ότι κατατίθεται νομοσχέδιο τις επόμενες εβδομάδες που θα ρυθμίζει την ανακοίνωση και τον προγραμματισμό των διαδηλώσεων, με απόλυτο σεβασμό στα κατοχυρωμένα δικαιώματα. Θα ρυθμίζεται, όπως ανέφερε, η χωροταξία ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες καθώς είπε χαρακτηριστικά: «Χθες κάποιοι λίγοι αποφάσισαν να ταλαιπωρήσουν του πολλούς και να κλείσουν τους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας».

Live | Στο 13ο #Συνεδριο_ΝΔ θέσαμε στο κέντρο του προβληματισμού μας τα μεγάλα ζητήματα της εποχής. Και συζητήσαμε τους τρόπους με τους οποίους τόσο η κυβέρνηση όσο και το κόμμα μπορούν να συμβάλλουν στην αντιμετώπισή τους.

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Sonntag, 1. Dezember 2019

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ