Ομολογία εγκλήματος από τον Μητσοτάκη: Πληρώσαμε επταπλάσια το φυσικό αέριο λόγω των κυρώσεων!

Τα λένε και τα παραδέχονται κι από μόνοι τους τα αίσχη και τα εγκλήματά τους!

Must Read

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα αδιανόητα συμβαίνουν υπό αυτήν την Κυβέρνηση στη χώρα μας και δεν χρειάζεται καν να φτάσουμε στο σημείο κάποια μεγάλης αποκάλυψης, ή κάποιας μεγάλης διαρροής στοιχείων. Τα λένε και τα παραδέχονται κι από μόνοι τους τα αίσχη και τα εγκλήματά τους!

Από το Νταβός της Ελβετίας, όπου συμμετέχει στο πάνελ για την Πράσινη Συμφωνία της Ε.Ε., ο Κυριάκος Μητσοτάκης ομολόγησε κυνικά το «συμβόλαιο θανάτου» που εκτελέστηκε σε βάρος των πολιτών της Ελλάδας αναφορικά με την πανάκριβη ενέργεια που πληρώνουμε και συγκεκριμένα το φυσικό αέριο.

Είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας Πρωθυπουργός:

«Επί του παρόντος εμείς είμαστε ένας καθαρός εισαγωγέας ενέργειας. Και για να σας δώσω κάποια στοιχεία να καταλάβατε, όταν η Ελλάδα αποφάσισε πριν από τέσσερα χρόνια να απομακρυνθεί από τον άνθρακα, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε το φυσικό αέριο ως ένα καύσιμο μετάβασης. Δεν έχουμε πυρηνική ενέργεια. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, ήταν η μόνη προφανής επιλογή. Ξοδέψαμε 7 δισεκατομμύρια ευρώ το 2022 για να εισάγουμε φυσικό αέριο και κανονικά το ποσό που απαιτείται είναι 1 δισεκατομμύριο»!

Στις αρχές του 2022 ξεκίνησε η σύγκρουση στην Ουκρανία, με τις επακόλουθες τραγικά άστοχες δυτικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, οι οποίες τελικά έπληξαν κυρίως την ευρωπαϊκή οικονομία και εννοείται την Ελλάδα, η οποία λόγω Μητσοτάκη ακολούθησε τυφλά και υποτακτικά οποιαδήποτε προσταγή των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον χωρίς να προασπίσει κανένα εθνικό και οικονομικό συμφέρον αυτής της χώρας.

Η ομολογία του εγκλήματος από τον Πρωθυπουργό ότι λόγω κυρώσεων πληρώσαμε επταπλάσια το φυσικό αέριο, είναι για να… τρελαίνει κόσμο, καθώς το εισάγαμε έτσι κι αλλιώς από τη Ρωσία, αλλά μέσω Αζερμπαϊτζάν και Τουρκίας (σ.σ. έχει γράψει σειρά άρθρων αναλυτικά επ’ αυτού το newabreak.gr) για να μην… κακοφαίνεται στις ΗΠΑ!

Χαρακτηριστικά, από το σύνολο του φυσικού αερίου που καταναλώθηκε το 2023, τουλάχιστον το 50% ήταν ρωσικό!

Κατά τα άλλα, θέλουμε να γίνουμε και «εξαγωγείς πράσινης ενέργειας»…

Τρομάρα μας!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This