«Θερμή» υποδοχή στον Άδωνι με γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες 

Toυ τα «έσουραν» για τις 6.000 απολύσεις συμβασιούχων στα δημόσια νοσοκομεία

Must Read

Με γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον Άδωνι στο υπουργείο Υγείας δεκάδες συμβασιούχοι που κινδυνεύουν με απόλυση μετά από 5 έτη εργασίας στα δημόσια νοσοκομεία.

Ο Άδωνις έτρεξε να κρυφτεί γρήγορα στο γραφείο του και αρνήθηκε να συναντηθεί με εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε κατέβει για να συνομιλήσει με τους συμβασιούχους.

Το πλήθος φώναζε συνθήματα και κάποιοι του πέταξαν καφέδες την ώρα που αποχωρούσε, χωρίς ωστόσο να τον πετύχουν.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΟΕΔΗΝ προχώρησε σήμερα σε στάση εργασίας διαμαρτυρόμενη για την απόλυση 6.000 συμβασιούχων στους τομείς της καθαριότητας, της εστίασης και της φύλαξης που θα βρεθούν στον δρόμο, την ώρα που ο υπουργός Υγείας κλείνει το μάτι στους ιδιώτες.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ τονίζει: «Νοσοκομεία τρέχουν και ολοκληρώνουν τους διαγωνισμούς για ανάθεση των εν λόγω υπηρεσιών στους εργολάβους και σταδιακά οι συνάδελφοι απολύονται παρότι έχουν ανανεωθεί οι συμβάσεις τους έως 31.3.2024. Οι εργολάβοι σύμφωνα με όλες τις οικονομοτεχνικές μελέτες των Νοσοκομείων στοιχίζουν πολύ περισσότερα χρήματα για το Δημόσιο» υπογραμμίζει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This