Δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές η Εύα Καϊλή

Δεν έχει αποφασίσει αν θα παραμείνει στις Βρυξέλλες ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα

Must Read

Τέλος η σταδιοδρομία της Εύας Καϊλή στο ευρωκοινοβούλιο, μετά και την εμπλοκή της στο σκάνδαλο του Qatargate.

Ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Πρόσθεσε ακόμη ότι η Εύα Καϊλή δεν έχει αποφασίσει αν θα παραμείνει στις Βρυξέλλες ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα μόλις λήξει η θητεία της.

Να σημειωθεί πως η Καϊλή είναι μεταξύ των βασικών υπόπτων στο σκάνδαλο Qatargate και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κατηγορίες για διαφθορά, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Πρόσφατα η απόφαση της ανακρίτριας δικαστίνας, Ορελί Ντελζέφ, της απαγόρευσε να μιλάει στα Μέσα και αυτός θα είναι και λόγος για να επιστρέψει στη φυλακή.

Για τη συγκεκριμένη απόφαση ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος σχολίασε πως «η Εύα Καϊλή είναι πολιτικός. Επί ενάμιση χρόνο βομβαρδίζεται από συκοφαντικές ειδήσεις. Είναι αυτονόητο ότι θα υπερασπιστεί τον εαυτό της — ποια χώρα θα μπορούσε να απαγορεύσει αυτό το δικαίωμα; Στις Βρυξέλλες, Στην καρδιά της Ευρώπης, λένε ότι αν υπερασπιστείς τον εαυτό σου δημόσια, θα σε βάλουμε φυλακή».

Μόλις την Τρίτη το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ήρε την ασυλία της Καϊλή, για να διερευνήσουν οι εισαγγελείς την εμπλοκή της σε υπόθεση απάτης ύψους 150.000 ευρώ, η οποία χρονολογείται από το 2015.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This