Βορίδης: Ο Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τους αγρότες της Θεσσαλίας οψέποτε!

Το αφήγημα του Μαξίμου για τις διεκδικήσεις του αγροτικού κόσμου και την ΚΑΠ

Must Read

Ο υπουργός Επικρατείας βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στον Βόλο και προανήγγειλε συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες της Θεσσαλίας. Για την ακρίβεια, ο Μάκης Βορίδης το υποσχέθηκε χωρίς να αναφέρει το πότε και το πού. Αρκέστηκε να πει ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο τόπος συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Προτού αφιχθεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας πέρασε από το αγροτικό μπλόκο του Αλμυρού και δήλωσε: «Συνεχίζουμε να συζητάμε με ιδιαίτερη έμφαση και ευαισθησία τα ζητήματα και της Θεσσαλίας, γιατί υπάρχουν περιοχές στις οποίες οι παραγωγοί έχουν δοκιμαστεί».

Συνεχίζοντας το αφήγημα του Μαξίμου για τις διεκδικήσεις του αγροτικού κόσμου και την ΚΑΠ ο υπουργός Επικρατείας υποστήριξε:

«Τα ξέρουμε τα θέματα και εξήγησα τις δυνατότητες που έχουμε. Οι κινητοποιήσεις των αγροτών βοηθούν τον πρωθυπουργό στην επαναδιαπραγμάτευση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και σε αυτό το κομμάτι έχουμε στρατηγική συμφωνία με τους αγρότες, γιατί η αλήθεια είναι ότι η ΚΑΠ διαμορφώθηκε όπως διαμορφώθηκε κάτω από την πίεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με την τριμερή συμφωνία Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το οποίο έχει πλειοψηφία σοσιαλιστών, αριστερών και οικολόγων, που μας οδήγησαν για την πράσινη μετάβαση και αυτό είναι που οδήγησε σε έναν συμβιβασμό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This