«Κανένας δεν μπαίνει στα παπούτσια του Καραμανλή» είπε η Μπακογιάννη ανήμερα της επετείου των Τεμπών

Must Read

Αίσθηση προκάλεσε η «ασπίδα» προστασίας που ύψωσε στον Κώστα Αχ. Καραμανλή η Ντόρα Μπακογιάννη, τη μέρα που χιλιάδες πολίτες βγήκαν στους δρόμους ζητώντας δικαιοσύνη και απόδοση ευθυνών για τους 58 ανθρώπους που χάθηκαν στα Τέμπη, εξαιτίας της έλλειψης συστημάτων ασφαλείας στο ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο.

Ερωτώμενη από δημοσιογράφους του Open για το αν είναι σωστό ο πρώην υπουργός μεταφορών να είναι βουλευτής μετά από το τραγικό δυστύχημα, η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε ότι «ο κ. Καραμανλής ψηφίστηκε από τον λαό των Σερρών».

Μάλιστα, προβάλλοντας την παραίτησή του, η βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι κανένας δεν μπαίνει στα παπούτσια του: «Ήταν βάσανος, να συμφωνήσουμε όταν κατεβαίνεις στον λαό, ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος παραιτήθηκε την ίδια ώρα. Ένας άνθρωπος συντετριμμένος έτσι, διότι κανένας δεν μπαίνει στα παπούτσια του Καραμανλή» είπε και η κ. Μπακογιάννη και μίλησε στη γραμμή της ΝΔ για ευθύνες του… σταθμάρχη, την ώρα που όπως αποκαλύφθηκε, στο γραφείο του τότε υπουργού είχαν φτάσει εξώδικα αλλά και επιστολή-«κόλαφος» που προειδοποιούσε για σοβαρό δυστύχημα:

«Για μπέστε στα παπούτσια ενός ανθρώπου που προΐσταται ενός υπουργείου και καλείται να απαντήσει για τον μηχανοδηγό τάδε, ο οποίος ήταν στο τάδε μέρος.  Δεν μπορεί να ξέρει για τον μηχανοδηγό είναι αδύνατο ένας υπουργός να ξέρει» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.




Δείτε το βίντεο μετά το 4ο λεπτό:

Δείτε επίσης;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This